reklama
anika11
Fanka BB :)
ja brałąm relanium, gdy pojawił sie krwiak. miał na celu włąsnie przeciwdziałac skurczom[emoji4] a relanium nie tylko na nerwy [emoji5] podobno przeciwdziała tez skurczom macicy. Ja brałam 2 dziennie i w zasadzie jakoś szczególnie przymulona nie byłam, w zasadzie czułam się normalnie [emoji4] choć podobno miałam zwiechy, ale myśle, ze to eMek próbował mi coś wkręcić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
No to nie jestem samaJa też
Tylko teraz trzeba sie zastanowic czy to o nas lekarze nie dbaja czy to dziewczyny naja zlecone leki do przesady byle by cos brac
gosia321
T
to ja tez chyba zwieksze do 2 dziennie albo 3 nie zaszkodzi bo mam czesto skurcze w lydkach dlatego bioreja biorę 2x2 magneb6, zaczelam przed transferem i tak cały czas
N@t@li@89
Ją też nic nie wiem o braniu nospy magnez biorę. tak właściwie to po co się ja bierze? Bo ja odczuwam kłucia i ciągnięcie ale nie boli aż tak bardzo.Kajka ja też nie wiedziałam że trzeba brać nospe czy magnez dopiero teraz wiem już nie mówiąc o tej gumie do żucia czy wogule mięta ma takie skutki
N@t@li@89
Co ile powinno się brać nospe? Dziewczyny a jeśli ja niewiedza zaszkodziłam.nospa jest rozkurczowa i jest chyba po to by te skurcze powstrzymać.
Kajka dobrze piszesz o tych skurczach.
koralik83
A ja sie zastanawiam czy ja za mało lekarstw po transferze nie dostałam...mam tylko luteine 4x100mg, encorton 1,5 tabletki, antybiotyk Amotaks przez 5 dni, folik i wit D.Moge coś dołożyć żeby zwiększyć szanse? I tak sie lapie na tym ze czasem brzuch napinam.a chyba nie powinnam? Help.
Co do obecności M to tylko przy punkcji nie był, ale przy transferze prosze bardzo.Stal za moja głowa i widzial na monitorze świecąca kropkę. Potem przykryli mnie taka zielona flanelka i lezalam na fotelu z 15 min. I sobie gadaliśmy.
Co do obecności M to tylko przy punkcji nie był, ale przy transferze prosze bardzo.Stal za moja głowa i widzial na monitorze świecąca kropkę. Potem przykryli mnie taka zielona flanelka i lezalam na fotelu z 15 min. I sobie gadaliśmy.
reklama
Podziel się: