reklama
Ewunka
Fanka BB :)
U mnie to samoTakiego stracha mi wtedy narobił bo ledwo kontaktował, blady jak ściana i krople potu na twarzy jakby maraton przebiegł u mnie na wizyty faceci mogą wchodzić jak chcą. Fotel i łóżko do badan sa za parawanem, a eMek siedzi przy biurku wszystko słyszy, a jak chce popatrzeć to ma przed sobą monitor na którym wyświetla sie obraz z aparatu usg. Po punkcji moze siedzieć ze mną na sali, oczywiście jak chce. A przy transferze jak chcemy, lekarz zachęca, ale to zależy od nas wtedy lekarz mu pokazuje na monitorze gdzie podał zarodek i takie tam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Coś w tym chyba jest, ja po poprzednim transferze zrobilam betę w 7 dpt wyszla 30 zaczely sie bardzo silne skurcze ale nic nie lykalam , moze to dziwne , ale jak czułam ze cos się tam dzieje to bylam spokojniejsza. No i skonczylo sie tak, ze kolejna beta 50 a później już spadła. Po tym podejściu jak pojawił się tylko jakiś ból od razu brałam nospe, magnez tez zgodnie z radami dziewczynPowiedzil ze powinnam za wszelką cenne powstrzymać skurcze bo to przez nie zarodek się nie zagniezdzil tylko został "wypchany"
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Dziewczyny czyli ta nospe brać jak boli brzuch a magnez cały czas? Ja pije bardzo dużo kawy i ostatnio mi powieka strasznie drga a to jest objaw małej ilości magnezu
reklama
Ja tak samoja biorę 2x2 magneb6, zaczelam przed transferem i tak cały czas
Podziel się: