reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Magnez biorę taki jak Anika Magne b6 witaminy dla kobiet w ciąży plus kwas foliowy. Ale nie biorę nospy boje się teraz że czymś zaszkodziłam kropusia

reklama
Takiego stracha mi wtedy narobił :( bo ledwo kontaktował, blady jak ściana i krople potu na twarzy jakby maraton przebiegł :( u mnie na wizyty faceci mogą wchodzić jak chcą. Fotel i łóżko do badan sa za parawanem, a eMek siedzi przy biurku wszystko słyszy, a jak chce popatrzeć to ma przed sobą monitor na którym wyświetla sie obraz z aparatu usg. Po punkcji moze siedzieć ze mną na sali, oczywiście jak chce. A przy transferze jak chcemy, lekarz zachęca, ale to zależy od nas :) wtedy lekarz mu pokazuje na monitorze gdzie podał zarodek i takie tam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo

Powiedzil ze powinnam za wszelką cenne powstrzymać skurcze bo to przez nie zarodek się nie zagniezdzil tylko został "wypchany"

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś w tym chyba jest, ja po poprzednim transferze zrobilam betę w 7 dpt wyszla 30 zaczely sie bardzo silne skurcze ale nic nie lykalam , moze to dziwne , ale jak czułam ze cos się tam dzieje to bylam spokojniejsza. No i skonczylo sie tak, ze kolejna beta 50 a później już spadła. Po tym podejściu jak pojawił się tylko jakiś ból od razu brałam nospe, magnez tez zgodnie z radami dziewczyn

Magne b6 polecam. To lek a nie suplement diety więc jest przebadany :) i kobiety w ciąży mają większe zapotrzebowanie, więc możecie nawet lykac 2-3x2tbl.

Dziewczyny czyli ta nospe brać jak boli brzuch a magnez cały czas? Ja pije bardzo dużo kawy i ostatnio mi powieka strasznie drga a to jest objaw małej ilości magnezu

reklama
Do góry