reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Menopur rozpuszczony boze jak on jebie :D
I teraz nerwowo odczekuje godzine od poprzedniego zastrzyku masakra boje sie jak nic.
A czy ktos kto ma niedoczynnosc tarczycy bral ten menopur?
Takie male hehe siedzielismy z m i zastanawialismy sie jak to nam starczy na te 10 dni

Ja mam i tez brałam przy dwóch stymulacjach :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Najbardziej mnie przeraza tekst w ulotce ze przy niedoczynnosci tarczycy stosuje sie inne leczenie a nie menopur
Czy ktos kto ma niedoczynnosc z was stosowal go ?
Ja mam 1200j narazie w ciagu 6 dni mam zurzyc 900j
Czy on przy wstrzykiwaniu tez tak bedzie smierdzial normalnie niedobrze mi od tego smrodu :)

Menopur rozpuszczony boze jak on jebie :D
I teraz nerwowo odczekuje godzine od poprzedniego zastrzyku masakra boje sie jak nic.
A czy ktos kto ma niedoczynnosc tarczycy bral ten menopur?
Takie male hehe siedzielismy z m i zastanawialismy sie jak to nam starczy na te 10 dni
Ja też miałam niezle jazdy kiedy Menopur brałam i przyszło do ostatniej dawki to panika bo mówię nie starczy ale dziewczyny od razu mnie tu pokierował co i jak a w ostateczności okazało się że jak kupilam duża igłę i z dna wyssalam to bylo idealnie na dawkę

Jeszcze za tym bedziesz tesknic .....za zastrzykami
Do zastrzykow sie juz przyzwyczailam u mnie problem jest w tym ze jakis rok temu po 15 latach farbowania wlosow dostalam reakcji alergicznej na farbe. Reakcja rozwijala sie w gardle wiec na sor
I od tego czasu stresuje sie kazda nowa rzecza ktora mam zastosowac lub sobie podac i to tak mi nerwa napedza

Cześć dziewczyny i po wizycie. [emoji4] nie przestajemy walczyć wszystko ok, od jutra estrofem i 30.05 wizyta kontrolna. Juz wiem czemu najprawdopodobniej się nie powiodło tym razem. Nikt nawet mój lekarz nie powiedzieli mi ze powinnam brać nospe jeżeli będę czuła ból lub skurcze po transferze .9 dni myślałem ze ma tak być . To było moje pierwsze podejście nie musze wszystkiego wiedzieć a lekarz powinien mnie o tym poinformować a nie że dziś małe pretensje miał.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez miałam menopur i tez 150 miałam brać mi nie smierdzial i nic po nim nic nie odczuwałem choć nie mam problemów z tarczyca a ja wogule jestem dziwna bo ja nawet nie czułam jak mi jajka urosły jak zobaczyłam na usg ile tam już jest to się zdziwiłam i po wyjściu z gabinety jak wariatka mowie do mojego M wiesz ile ja mam już jajeczek masakra a on się śmieje i mi mówi ale cała klinika nie musi o tym wiedzieć ta byłam głośna :)

Do zastrzykow sie juz przyzwyczailam u mnie problem jest w tym ze jakis rok temu po 15 latach farbowania wlosow dostalam reakcji alergicznej na farbe. Reakcja rozwijala sie w gardle wiec na sor
I od tego czasu stresuje sie kazda nowa rzecza ktora mam zastosowac lub sobie podac i to tak mi nerwa napedza
Ja nie czytam ulotek bo jak przeczytam skutki uboczne to odrazu mam wszystkie :errr:

reklama
Najbardziej mnie przeraza tekst w ulotce ze przy niedoczynnosci tarczycy stosuje sie inne leczenie a nie menopur
Czy ktos kto ma niedoczynnosc z was stosowal go ?
Ja mam 1200j narazie w ciagu 6 dni mam zurzyc 900j
Czy on przy wstrzykiwaniu tez tak bedzie smierdzial normalnie niedobrze mi od tego smrodu :)
Dla mnie nie miał zapachu wcale

Do góry