reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Każdy lekarz ma swoją wizję swoje doświadczenie. Ja juz zglupialam im więcej wiem tym mniej rozumiem
gosia321
Czemu niezle jazdy mialas ?tez stres ?Ja też miałam niezle jazdy kiedy Menopur brałam i przyszło do ostatniej dawki to panika bo mówię nie starczy ale dziewczyny od razu mnie tu pokierował co i jak a w ostateczności okazało się że jak kupilam duża igłę i z dna wyssalam to bylo idealnie na dawkę
gosia321
No wlasnie mialam nie czytac ale przegralamJa nie czytam ulotek bo jak przeczytam skutki uboczne to odrazu mam wszystkie
ewelin86
Oj tam zastrzyki jeszcze da sie przeżyć
Ja to schizy miałam jak zaczęłam leki przed transferem mrożaczków brać Aż M musiał szybko dzwonić do kliniki, bo miałam wszystkie skutki uboczne od tych leków I pamiętam, jak powiedział do babeczki przy telefonie "bo ja już z nia nie moge w domu wytrzymać, takie ma odchyły"
Ja to schizy miałam jak zaczęłam leki przed transferem mrożaczków brać Aż M musiał szybko dzwonić do kliniki, bo miałam wszystkie skutki uboczne od tych leków I pamiętam, jak powiedział do babeczki przy telefonie "bo ja już z nia nie moge w domu wytrzymać, takie ma odchyły"
gosia321
Cześć dziewczyny i po wizycie. [emoji4] nie przestajemy walczyć wszystko ok, od jutra estrofem i 30.05 wizyta kontrolna. Juz wiem czemu najprawdopodobniej się nie powiodło tym razem. Nikt nawet mój lekarz nie powiedzieli mi ze powinnam brać nospe jeżeli będę czuła ból lub skurcze po transferze .9 dni myślałem ze ma tak być . To było moje pierwsze podejście nie musze wszystkiego wiedzieć a lekarz powinien mnie o tym poinformować a nie że dziś małe pretensje miał.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba mamy lekarzy w tym samym typie moj tez mysli ze wszystko wiem i nic nie musi mowic a pozniej sie dziwi
i jaka decyzja ?2 sztuki ale teraz mamy wybór albo oba albo 1
gosia321
smierdzi chemia jak nic moze ja mam juz bardziej wyczulony wech przez to ze pracuje na oddziale gdzie podawana jest chemiaDla mnie nie miał zapachu wcale
reklama
katharina203
A powiedz mi prosze bo ja nie znam sie...dlaczego mospe a nie wytrzymac bolu?Cześć dziewczyny i po wizycie. [emoji4] nie przestajemy walczyć wszystko ok, od jutra estrofem i 30.05 wizyta kontrolna. Juz wiem czemu najprawdopodobniej się nie powiodło tym razem. Nikt nawet mój lekarz nie powiedzieli mi ze powinnam brać nospe jeżeli będę czuła ból lub skurcze po transferze .9 dni myślałem ze ma tak być . To było moje pierwsze podejście nie musze wszystkiego wiedzieć a lekarz powinien mnie o tym poinformować a nie że dziś małe pretensje miał.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: