reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

czesc joweg, glowa do gory!!! nie wiem jakie testy masz itd, wiem ze brak drugiej krechy nie jest ok, ale jest ryzyko ze 9 dzien to czasami za wczesnie, jak juz kiedys pisalam ja mialam blastke i testowalam 13 dpt czyli w dniu bety i druga krecha byla slaba, wiec nie wiem co by bylo gdybym testowala 4 dni wczesniej a w koncu blastka byla 2 dni do przodu, wiec spokojnie, rob test jutro i zobaczymy, ja uzywalam tych podwojnych z d&m, trzymaj sie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
joweg ja testa walnelam sobie w 13dpt i druga krecha wyszla ale slabsza i dopiero po jakims czasie,wiec mysle ze w 9dpt mogla poprostu jeszcze nie wylezc,troszke za wczesnie. Powtorz test za 2-3 dni i jak maja sie pojawic IIkrechy,to powinny juz wyjsc.

Pozdrawiam i powidzenia :tak: Trzymam kciuki:tak:

Hej dziewczynki.....a ja wróciłam ze szpitala po trzy-tygodniowym pobycie....:(.....Na szczęście wypisali mnie bez problemu czyli nie jest źle....nie będę Wam smęcić co się tam działo ale horror , nie polecam.....Trzymam nadal kciuki za Was dziewczynki , mimo że tak długo mnie tu nie było:(...nie jestem na bieżąco...:(
Czy ktoś mi coś może skrócić? Bo nie nadrobię tyle......
Nadal inkubuję jak to mój M mówi ale stres to ja mam niesamowity....

hejka dziewczeta, no ja juz 6dpt, dzis znowu w nocy brzuchol pobolewal z godzine nie spalam bo mnie nerwy wziely.. teraz tez boli tak dziwnie...syski non stop tez czuje..ogolnie kiepsko sie czuje ciezko mi sie oddychalo w nocy,i nadal ciezko oddycha,jestem jakas taka slaba
ehh juditka no trojaczkami to mnie az tak nie strasz:szok: bliźniaki nawet mi sie nie snily:-D no ale nad tym to potem bedziemy sie zastanawiac, narazie czekam co pokaze test jeszcze 2dni.

tymeczka- robisz 8 dnia ? mowie ci poczekaj do 10 , ja teraz zaluje ze zrobilam :( moglam poczekac .... a tak to teraz do glowy juz dostaje :(

ja zrobilam test w 9 dniu przy 3 dniowych zarodkach i wyszla taka kreska ze dopiero ja zobaczylam po 10 minutach i to nie wiedzialam czy to kreska czy nie.... i tak mialam az do bety ok 300. nawet przy takiej becie bladzioch na maska byl

juditka - lepiej miec transfer 2-3 zarodkow w 3 dobie niz 1 w 5tej

lolika200- to torche mnie pocieszylas , dzis kupie inny test , u mnie na tescie nic nie widzaialm wogole tylko maz cos sobie wkreca ze cos tam widzi .....

joweg może być słabiutka jak mąż widzi:)....ja zrobiłam 8 dnia bo myślałam że nic z tego i chciałam wiedzieć wcześniej...w nocy mnie strasznie brzuch bolał i głowa...stawiałam na porażkę...a kreska -słabsza ale pojawiła się też po około 10 minutach...no a w 12 dniu betka już była fajna:)także trzymam kciuki

reklama
joweg robie 9dpt, a ze mowie ze za 2 dni bo juz dzisiejszego nie licze:-phehe poza tym miala blastusie wiec licze ze jak cos to cus moze sie pokaze....choc nie nastawiam sie bo nie chce sie zawiesc to tak boli..

Do góry