reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tylko wiesz, wyciagane sa rozne rozmowy ( z ja to odebralam jako mega pretensje) i wrecz wytykane jest to ze jednym sie udalo...szkoda tylko ze przy tym zapomina sie ze kazda z nas ma swoja historie i nie znalazla sie tutaj z nudow,tylko cos nas polaczylo.
A teraz nagle jestesmy zle i nie dobre :(
To nie o to chodzi ......
Chodzi o to ze niektóre dziewczyny mają już tak zdeptana psychike ze im się zygac chce jak słyszą jak ktoś narzeka na mdłości ,nie lubią dzieci płakać im się chce na sam widok. ..... po prostu jest im źle a jak nas czytają jeszcze gorzej. I tez to rozumiem każdy z nas jest inny i czasem sam z sobą nie daje rady .
Ja nie jestem w ciąży i wiem ze może będę i nadal kocham wszystkie małe różowe brzdace na wieść o bliźniakach nie moich serce mocniej bije i mam chęć śledzić cała czyjąś ciążę.
Denerwuje mnie natomiast jak czyjeś rady są wysmiewane albo jak sama pamiętasz awanturę o bliźniaki a najgorsze to ze pod tą głupota przyklaskiwalo dużo osób.
To tylko forum gdzie łączy się dużo ludzi w różnym etapie swojej mniejszej czy większej depresji z różnymi potrzebami. Wszystkim nie dogodzisz

reklama
Ja tez nie rozumiem, skoro forum ma nazwe kto po in vitro, to chyba dosyc logiczne, ze jak sie startuje z ivf to z tego moga byc dzieci. Ja nie zrobilam sobie in vitro z jakiejs tam zachcianki. Tez przeszlam cala droge od stymulacji, punkcji, transferu do oczekiwania na testowanie.
Dla mnie dziewczyny w ciazy to kopalnia wiedzy, jesli chodzi o krwiaki, o lezenie, o acard itd. Ale ok, ja sie przenosze na to drugie forum.
Tez się przeniose na to drugie. Szkoda gadać :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, wróciłam. Pokręciłam się trochę po innych wątkach, ale nie znalazłam dla siebie miejsca. Myślałam, że tu nie pasuje bo mi się udało za pierwszym razem. Ale na wątkach ciążowych są bardzo młode dziewczyny po wpadkach albo bardzo krótkich staraniach. One już mają imiona wybrane, wózki kupione mimo terminu na grudzień. A ja przecież 6 lat walczyłam ciężko.... Teraz boję się nawet w pracy powiedzieć.
Może nie jestem ekspertem, ale chętnie podtrzymam na duchu, no i mam kilka dziewczyn na podobnym etapie.

Zawsze możesz pisac do nas na priv :D tego ani mi, ani Tobie nikt nie zabroni!
Powodzenia w staraniach i czekam na jakieś wieści :) :*
No to juz troche trudniej tak do kazdej :)dajcie jeszcze raz ten link na ciezarowki bede zagladac i jak bede potrzebowac pomocy to od czasu do czasu sie tam odezwe chyba mnie nie wyrzucicie :)

Tylko że to Ty dążysz do tego żebyśmy spieprzały z tego wątku, bo nie jest dla nas...

Przeczytaj sobie mój pierwszy wpis, że po prostu znikam. Później tylko napisałam ,bo madzionga wykryła o co przykładowo między innymi też chodzi. Dlatego napisałam,bonie chciałam żeby np. o mnie pisano beze mnie.
Ok,ale ja dążę do tego niech wam tak będzie... I przepraszam, że się odezwałam.

Nie - np, ja odeszłam z forum,ale chciałam wytłumaczyć, bo właściwie naskoczyliście na madziongę (która jest w ciąży i mi nigdy nie przeszkadzała). Zostańcie sobie tutaj. To mnie nie interesuje. NIe wiem tylko skąd w Was tyle jadu..

agatek, nie będę tego komentować.
W nas tyle jadu ? Hipokryzja

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy miałyście jakieś kłucia w dole brzucha? Martwię się bo od wczoraj bardzo boli mnie krzyż i co jakiś czas kłuje mnie jakby lewy jajnik dosyć mocno. Tak jakby falami, przez pól godziny potrafi zakłuć z 15 razy , później przerwa i znowu. O ile bólem brzucha jak na @ się nie przejmuję, tak to mnie zaczyna martwić.
Ja tak wlasnie mam z tym jajnikiem w tym tygodniu, za kilka dni wizyta u dr i wlasnie wspomne o tym

Do góry