Ewunka
Fanka BB :)
To nie o to chodzi ......Tylko wiesz, wyciagane sa rozne rozmowy ( z ja to odebralam jako mega pretensje) i wrecz wytykane jest to ze jednym sie udalo...szkoda tylko ze przy tym zapomina sie ze kazda z nas ma swoja historie i nie znalazla sie tutaj z nudow,tylko cos nas polaczylo.
A teraz nagle jestesmy zle i nie dobre
Chodzi o to ze niektóre dziewczyny mają już tak zdeptana psychike ze im się zygac chce jak słyszą jak ktoś narzeka na mdłości ,nie lubią dzieci płakać im się chce na sam widok. ..... po prostu jest im źle a jak nas czytają jeszcze gorzej. I tez to rozumiem każdy z nas jest inny i czasem sam z sobą nie daje rady .
Ja nie jestem w ciąży i wiem ze może będę i nadal kocham wszystkie małe różowe brzdace na wieść o bliźniakach nie moich serce mocniej bije i mam chęć śledzić cała czyjąś ciążę.
Denerwuje mnie natomiast jak czyjeś rady są wysmiewane albo jak sama pamiętasz awanturę o bliźniaki a najgorsze to ze pod tą głupota przyklaskiwalo dużo osób.
To tylko forum gdzie łączy się dużo ludzi w różnym etapie swojej mniejszej czy większej depresji z różnymi potrzebami. Wszystkim nie dogodzisz