reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gosia moj bierze tabletki, właśnie te orzechy brazylijskie oraz olej z wiesiołka ale u nas są jakieś zwapnienia na jądrze u wysokie fsh wiec jądro jest niewydolne do produkowania pojemniczków. A co do zastrzyków to mnie powiedzieli ze jak sobie wybiorę stronę brzucha na zastrzyk to juz cały czas w ta sama stronę mam sie kloc.
Kurcze a ja sobie robilam na zmiane...raz z prawej raz z lewej

reklama
Ale głównie taki cel przyświecał temu wątkowi - może warto się cofnąć jak to tutaj wszystko wyglądało wcześniej? Nazwa trochę może mylić, ale to nie jest wątek ciążowy.
Ja takich rzeczy nie wytykałam, ani niegrzeczna też nie byłam, a naśmiewanie się z nas na wątku o ciężarówkach, że może stamtąd nie zostaniecie wywalone dopiero jest niegrzeczne, bo nikt Was nie wywalił stąd nigdy, tym bardziej, że my możemy nigdy się nie znaleźć na wątku o ciężarówkach.
Nieważne dziewczyny. Mówicie o wsparciu, ale jak przychodzi co do czego to najważniejsze jest właśnie to, że Wam się udało i uważacie, że my jesteśmy zazdrosne i wam wytykamy Wasze powodzenia.
Otóż nie, przypominam być może też w imieniu innych dziewczyn - chodzi tylko o to, że to boli.

Ok zmykam już na dobre, powodzenia.
Za to Ty bylas bardzo grzeczna nazywajac kobiety po cc i rzygajace - paniusiami.

"Za szybko zapomniałyśmy"...?! a można zapomniec wszystko to co wiąże się z in vitro...??? Każdą gorzką łzę, każde niepowodzenie, to że o mały włos nie rozpadło się moje małżeństwo...jeśli ktoś to potrafi to szacun. Ja nie umiem!
Przykre jest to, że nagle te którym się udało to przeszkadzają...proponuję w nagłówku napisac, że forum nie jest dla tych, które są w ciąży.
Taka postawa jest wielce niesprawiedliwa ale cóż...to Wy nas wyganiacie!

Ewunka, trzymam kciuki!!! :*

Gosia moj bierze tabletki, właśnie te orzechy brazylijskie oraz olej z wiesiołka ale u nas są jakieś zwapnienia na jądrze u wysokie fsh wiec jądro jest niewydolne do produkowania pojemniczków. A co do zastrzyków to mnie powiedzieli ze jak sobie wybiorę stronę brzucha na zastrzyk to juz cały czas w ta sama stronę mam sie kloc.
No tak to juz inne powazniejsze dolegliwosci ale bedzie dobrze trzymam kciuki :)

Nie - np, ja odeszłam z forum,ale chciałam wytłumaczyć, bo właściwie naskoczyliście na madziongę (która jest w ciąży i mi nigdy nie przeszkadzała). Zostańcie sobie tutaj. To mnie nie interesuje. NIe wiem tylko skąd w Was tyle jadu..

agatek, nie będę tego komentować.

Hmm wychodzi na to ze zaraz zostaniemy faktycznie same niezafasolkowane :(
Nazwa forum nie wskazywala na to a tu komus cos sie nie spodobalo jakis gorszy dzien i dupa

reklama
Ale głównie taki cel przyświecał temu wątkowi - może warto się cofnąć jak to tutaj wszystko wyglądało wcześniej? Nazwa trochę może mylić, ale to nie jest wątek ciążowy.
Ja takich rzeczy nie wytykałam, ani niegrzeczna też nie byłam, a naśmiewanie się z nas na wątku o ciężarówkach, że może stamtąd nie zostaniecie wywalone dopiero jest niegrzeczne, bo nikt Was nie wywalił stąd nigdy, tym bardziej, że my możemy nigdy się nie znaleźć na wątku o ciężarówkach.
Nieważne dziewczyny. Mówicie o wsparciu, ale jak przychodzi co do czego to najważniejsze jest właśnie to, że Wam się udało i uważacie, że my jesteśmy zazdrosne i wam wytykamy Wasze powodzenia.
Otóż nie, przypominam być może też w imieniu innych dziewczyn - chodzi tylko o to, że to boli.

Ok zmykam już na dobre, powodzenia.
Tylko że to Ty dążysz do tego żebyśmy spieprzały z tego wątku, bo nie jest dla nas...

Do góry