reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

dobrych wieści!

MAJ

18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
18: Hess - usg 3D

19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
20: malutkikaczorek - wizyta przed crio
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
23: Falka203 - wizyta serduszkowa w klinice
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?
Powodzenia na dziś dziewczyny

reklama
Narazie mało pomagają dalej nic nie wiem dzisiaj mnie dr załamał powiedział ze moge w ciazy tramadol zażywać oni juz całkiem zgłupieli będę tak jeździć do szpitala na dwa trzy dni w miesiącu na zmianę leków zeby chociaż do 35 tyg wytrzymać
Jak nie zadziałają leki maja lekarze rozmawiać z nami o ryzyku dla mnie i dziecka przy operacji będę dziś prosić Boga zeby było cos lepiej
Kurcze .......
Życzę dużo siły i spokoju
Będzie dobrze

Slicznie :) taka mala Honorcia :* Sis do 30 maja. Wcześniej boje się zrobic.A sikanca to już na bank nie. Ja chce Marysie i Pole ale moj M jeszcze o tym nie wie :)
Mojemu mężowi nie podobała się Honorata ale to było 5 lat temu jak zaczęliśmy starania. ....
Ale już chyba się przyzwyczaił bo tak nazywamy pokój który remontuje. Hubert absolutnie mu się nie podoba. .... mówi ze to on będzie rejstrowal dziecko i prędzej jak Hubert da Eustachy :eek:
Ale. ....juz nie trzeba chodzić do urzędu w szpitalu się tym zajmują tylko papierki trzeba podpisać

Gosia a tam okres mój zawsze znajdzie monet mój ślub ( zawsze mam regularne przyszedł 5 dni wcześniej )

Teraz operacja ginekologiczna tez 2 dni wcześniej. .... w ogóle myślałam że będzie odwołana erę gdzie tam no to chciałam iść z tamponem :laugh2: kazali wyjąć i dali papierowe majtki . Jak się obudziłam to nie wiedziałam czy krwawienie czy to @ . :laugh2:....
Cewnik założony mowie jezu co teraz jak ja zatkac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na 2 dzień po operacji po obiedzie jak szłam do domu już jej nie było :szok:
Moja @ jest lekko złośliwa

Gosia a tam okres mój zawsze znajdzie monet mój ślub ( zawsze mam regularne przyszedł 5 dni wcześniej )

Teraz operacja ginekologiczna tez 2 dni wcześniej. .... w ogóle myślałam że będzie odwołana erę gdzie tam no to chciałam iść z tamponem :laugh2: kazali wyjąć i dali papierowe majtki . Jak się obudziłam to nie wiedziałam czy krwawienie czy to @ . :laugh2:....
Cewnik założony mowie jezu co teraz jak ja zatkac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na 2 dzień po operacji po obiedzie jak szłam do domu już jej nie było :szok:
Moja @ jest lekko złośliwa

Tak sobie z nami @ w kulki leca zawsze sie zjawia wtedy kiedy nie trzeba :p

Dzien dobry wszystkim :)
Ja wlasnie powoli szykuje sie na swoja wizyte a juz nerw mi sie wlacza i pewnie bedzie trzymal jak zwykle 2 dni. Normalnie chyba dzisiaj poprosze o przepisanie czegos na uspokojenie :)

dobrych wieści!

MAJ

18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
18: Hess - usg 3D

19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
20: malutkikaczorek - wizyta przed crio
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
23: Falka203 - wizyta serduszkowa w klinice
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja siedzę i wyje z niewyspania. Co noc mam problemy ze snem. Jestem na tym etapie ze sikam co chwilę, wracam do łóżka z wc i zanim usne to muszę iść znowu. Boli mnie dosłownie wszystko przez ten brak snu :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry