reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dobrych wieści!

MAJ

18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
18: Hess - usg 3D

19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
20: malutkikaczorek - wizyta przed crio
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
23: Falka203 - wizyta serduszkowa w klinice
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

No to super :-) teraz bedzie tylko wiecej i mocniej :-) u mnie mąż już pod ręką czuje!!

Madzionga teraz u ciebie juz kwestia kilku dni jak poczujesz delikatne kopniaczki. Ja poczułam w 17t5d

Aniołkowa, mój maż poczuł pierwszego dnia - miał niesamowite szczescie - przyłozył rękę i Mała zareagowała :)

A Ty jak się czujesz. ? Leki coś pomogły. ? Jak sprawa wygląda.
Pozdrawiam serdecznie
Narazie mało pomagają dalej nic nie wiem dzisiaj mnie dr załamał powiedział ze moge w ciazy tramadol zażywać oni juz całkiem zgłupieli będę tak jeździć do szpitala na dwa trzy dni w miesiącu na zmianę leków zeby chociaż do 35 tyg wytrzymać
Jak nie zadziałają leki maja lekarze rozmawiać z nami o ryzyku dla mnie i dziecka przy operacji będę dziś prosić Boga zeby było cos lepiej

Mnie w ogóle nie ciągnie żeby poznać płeć. Myślałam że bede swirować z ciekawości a tu nic. Ja dla chłopca chcę Kacperek a dla dziewczynki Amelia ale jeszcze się mąż nie bardzo zgadza. Moja rodzina już mówi "jak tam dzisiaj Kacperek? " co mnie strasznie denerwuje bo nie wiadomo kto tam siedzi a po drugie mąż nie chce Kacper i potem im się będzie trudno przestawić jak zmienimy imiona
Moja córcia bedzie Amelia od początku mąż do brzuszka mówi po imieniu ❤️

ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...

Przy pierwszej procedurze dostałam 3 dniową morulę, tym razem 5 dniową blastulę. Wtedy dostałam okresu w 9 dpt. Dzisiaj mam 7 dpt i zaczynam świrować. Boję się tego 9 dnia... Jeśli zarodek się nie zagnieździł, to kiedy mogę dostać okresu zakładając, że moje cykle trwają ok. 28-31 dni?
Ja juz 6 dni po podaniu blastocysty miałam test pozytywny

Wizyta była...Opóźniona o godzinke a potem ja okupowałam gabinet godzine! na korytarzu to babki myślałam że mnie zjedzą jak wyszłam :) Maluszki sa nadal dwa :) Z formalnych rzeczy to kazał zrobić tarczycę bo miałam tsh przed invitro ponad 4 a nikt mi jej potem nie zbadał i jak bedzie cos nie tak iść do endo i do niego wrócić tak czy siak za 3 tygodnie i już zostanie ze mną. Morfologia - nigdy w życiu nie miałam tak idealnej :) żadnej strzałki w górę (H) żadnej w dół (L) :)Jedynie na te wyniki z krzepliwości mam brać acard setkę raz dziennie na wieczór. Maluch jeden jest mniejszy co mnie niepokoi ale lekarz powiedział, że 3 dni różnicy może być a jakie jest wasze zdanie? Nagrałam nawet serduszko mniejszego bobaska bo tylko jego zdążyłam :) ale wysłane M :) Ogólnie super szczęśliwa jestem i już chce następną wizytę i oby bylo dalej dobrze :) Na zdj poniżej usg z wielkoscią maluchów i serduszkiem
Będzie napewno dobrze

Mi w ciazy wchodza tylko truskawki (najlepiej koktajl, z bananem, mlekiem i chia), jablka i rosol. I koniec, reszte wciskam na sile. Juz mowilam i mezowi i dr, ze moglabym sie zahibernowac, bo wogole nic bym nie jadla...
Moze dziewczynka bo mam to samo truskaweczki koktajle jabłuszka rosołek

Dziewczyny, ratunku. 7 dpt 5dniowej bastuli. Właśnie odkryłam na wkładce czerwoną kroplę krwi. Jak zrobiłam siusiu i się podtarłam, to nie było nic, ale to raczej początek okresu prawda? Na implantację to już raczej za późno, bo to już właściwie 8 dpt... Dół brzucha boli delikatnie okresowo, żadnych skurczy, ukłuć ani nic :((((
Spokojnie Kochana bądź dobrej myśli to ma ogromny wpływ

reklama
Do góry