reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
co do truskawe to starajcie sie nie kupowac je od niewiadomo kogo. mam przyjaciolke w ogrodniczym i mowila zebym pod zadnym pozorem nie jadla truskawek kupionych.w tym roku kupują cos i pryskaja środkiem teraz po którym nie powinno jesc sie truskawek 3-4 tyg minimum oni je pryskaja tydzien dwa przed zbiorem. podobno bardzo chemicxna substancja

Wizyta była...Opóźniona o godzinke a potem ja okupowałam gabinet godzine! na korytarzu to babki myślałam że mnie zjedzą jak wyszłam :) Maluszki sa nadal dwa :) Z formalnych rzeczy to kazał zrobić tarczycę bo miałam tsh przed invitro ponad 4 a nikt mi jej potem nie zbadał i jak bedzie cos nie tak iść do endo i do niego wrócić tak czy siak za 3 tygodnie i już zostanie ze mną. Morfologia - nigdy w życiu nie miałam tak idealnej :) żadnej strzałki w górę (H) żadnej w dół (L) :)Jedynie na te wyniki z krzepliwości mam brać acard setkę raz dziennie na wieczór. Maluch jeden jest mniejszy co mnie niepokoi ale lekarz powiedział, że 3 dni różnicy może być a jakie jest wasze zdanie? Nagrałam nawet serduszko mniejszego bobaska bo tylko jego zdążyłam :) ale wysłane M :) Ogólnie super szczęśliwa jestem i już chce następną wizytę i oby bylo dalej dobrze :) Na zdj poniżej usg z wielkoscią maluchów i serduszkiem

Super kochana gratulacje zazdraszczam i trzymam kciuki zeby dalej bylo tak wspaniale :)

Roznica miedzy maluchami moze zostac,moze sie poglebic,a moze tez zaniknac i sie wyrownaja.
Miedzy moimi sa 4 dni roznicy. Dosc dlugo byla ta roznica widoczna na badaniach ale jak tylko zaczal sie ich intensywniejszy rozwoj to jakiekolwiek roznice zniknely ;) i chlopaki sie zrownali. Ostatnio obwody glowek mieli niemal identyczne,wage tez. Takze mamcia wyluzuj:)

Hmm nie kumam jak to roznica paru dni miedzy 2 dzieci jak dobrze pamietam mialas podane 2 zarodki to tak moze byc ?

Mi w ciazy wchodza tylko truskawki (najlepiej koktajl, z bananem, mlekiem i chia), jablka i rosol. I koniec, reszte wciskam na sile. Juz mowilam i mezowi i dr, ze moglabym sie zahibernowac, bo wogole nic bym nie jadla...

co do truskawe to starajcie sie nie kupowac je od niewiadomo kogo. mam przyjaciolke w ogrodniczym i mowila zebym pod zadnym pozorem nie jadla truskawek kupionych.w tym roku kupują cos i pryskaja środkiem teraz po którym nie powinno jesc sie truskawek 3-4 tyg minimum oni je pryskaja tydzien dwa przed zbiorem. podobno bardzo chemicxna substancja
O masakra to z czego ja w tym roku dzemiksy zrobie i co bede jesc a juz taj czekam na truskawy :(

Masakra jutro wizyta a ja jednak wczoraj przy gonapeptylu dostalam okres hmm co prawda nazwalabym go raczej obfitym plamieniem ale zawsze niezbyt komfortowo bede sie czula przy usg .-czemu my laski musimy miec zawsze pod gorke :)

Dziękuję ze pytasz :* Fizycznie ok, leze caly czas lub prawie siedze na kanapie, maz na mnie krzyczy jak wstaje :) Ale za to psychicznie...o pani kochana...bez kija nie podchodz :) wszystko mnie wkurza, dobrze ze pracuje z domu bo jakbym w biurze byla to chyba bym paru osobom glowy poukrecala :) tylko dzwonie i wyrazam swoje opinie :) troche czekanie wybija mnie z równowagi .To dopiero 1dpt a nijak nic nie czuję :D i czasem się zastanawiam czy ten wczorajszy transfer mi sie nie przyśnil :) glupawka taka. A Ty jak? :*
No ja ogólnie podobnie do Ciebie fizycznie czuje tylko jajniki a psychicznie nie wyrabiam. ;( Nie wiem jak dociagne do 25 tyyyyle czasu;((

reklama
Do góry