reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka,no ja czekam na Twoje wiesci jaki plan sie szykuje:)
Właśnie napisałam do szpitala gdzie jest quaa moja wizyta i co się stało z moimi jajkami bo ja do dziś nie wiem czy się zaplodnily i na tym koniec czy się nawet nie zaplodnily. ..... wiem ze nie podjęły współpracy a co to znaczy ?
Jakaś dzisiaj chodzę wściekła :growl:
Chciała bym już znać plan co dalej kiedy
No i czy moja szanowna @ przyjdzie w terminie z 11 dni :growl: jak nie to ja ją. ....

Nie bój się bo dzisiaj kolejna magiczna wizyta;))
Tak wam zazdroszczę tych wizyt i serduszek nie mogę wyobrazić sobie nic bardziej pięknego ;)
ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...

Przy pierwszej procedurze dostałam 3 dniową morulę, tym razem 5 dniową blastulę. Wtedy dostałam okresu w 9 dpt. Dzisiaj mam 7 dpt i zaczynam świrować. Boję się tego 9 dnia... Jeśli zarodek się nie zagnieździł, to kiedy mogę dostać okresu zakładając, że moje cykle trwają ok. 28-31 dni?

ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...

Przy pierwszej procedurze dostałam 3 dniową morulę, tym razem 5 dniową blastulę. Wtedy dostałam okresu w 9 dpt. Dzisiaj mam 7 dpt i zaczynam świrować. Boję się tego 9 dnia... Jeśli zarodek się nie zagnieździł, to kiedy mogę dostać okresu zakładając, że moje cykle trwają ok. 28-31 dni?
Możesz dokładnie w dzień okresu albo w 50 dzień słyszałam tu o takich opoznieniach. ....
Ale jakiego okresu w ciąży się nie ma okresu

[QUOTE="Ewunka, post:
Ale jakiego okresu w ciąży się nie ma okresu[/QUOTE]
hahahaha no racja! ale szczerze, to naprawdę zupełnie nie czuję, że mogłabym być w ciąży...

Ja miałam podaną blastkę i zaczęłam plamić w 9dpt. Teraz od 3 dni boli mnie brzuch i mam intensywną @.
Okresy mam bardzo regularne, co 27-28 dni, jak widać, nawet transfer w niczym nie przeszkodził :-\ Ale Ewunka ma rację, w ciąży nie ma się okresu ;)

reklama
Do góry