reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja to dopiero w polu jestem :rofl2: tzn w samochodzie bo jadę odebrać wszystkie dokumenty od poprzedniego lekarza a dopiero za nim pojadę do nowej kliniki to jeszcze trochę to potrwa ... bo chcemy pojechać na wakacje odpocząć a nie chce zaczynać leczenia przed wakacjami:errr::o

reklama
Mnie w ogóle nie ciągnie żeby poznać płeć. Myślałam że bede swirować z ciekawości a tu nic. Ja dla chłopca chcę Kacperek a dla dziewczynki Amelia ale jeszcze się mąż nie bardzo zgadza. Moja rodzina już mówi "jak tam dzisiaj Kacperek? " co mnie strasznie denerwuje bo nie wiadomo kto tam siedzi a po drugie mąż nie chce Kacper i potem im się będzie trudno przestawić jak zmienimy imiona

Cześć dziewczyny
Agatek super, ze bedzie chłopak, przynajmniej dzieciaki beda się ze soba bawic :)
Czesia rewelacyjne te Twoje hafty, jak byłam młodsza to tez lubilam sobie cos poszyc, ale pozniej mi to jakos przeszło, choc lubie roznego rodzaju prace manualne
My ostatnio tez sie zastanawialismy nad imieniem dla dziecka, ale to jeszcze daleka droga wiec nam sie moga odwidziec jeszcze 100 razy :)
Aniołkowa ja bym chciała jak najszybciej poznac płec z tego wzgledu ze mamy w domu nie wykonczony pokoj dla 2 dziecka, na etapie budowy wielokrotnie mielismy nadzieje, ze bede w ciazy, dowiemy sie plec i od razu odszykujemy pokoj, a tu nadal stoi pusty, tylko na zolto wymalowany, bo akurat takiej farby nam zostało z innego pokoju

Anika mnie mozesz wpisac na 27.05 na wizyte przed crio

reklama
Do góry