U mnie jak zwykle zajebiście Ja prowadzę własną działalność, więc chodzę do pracy kiedy chce. Hahahahahaha Nie, poważnie, pracuję w budownictwie, a teraz jeszcze zima więc do pracy nie chodzę, może pójdę w kwietniu 8 marca mam kontrolę pooperacyjną u mojego prywatnego gina, bo tym z Novum to już w nic nie więrzę. Wtedy zobaczę, kiedy następne podejście A co Natka u Ciebie, jak tam zdróweczko i samopoczucie psychiczne?
Gdzieś nam Kahaaa zginęła?
Fajnie Ci, najlepiej być na swoim. Moja lepsza połowa też u siebie pracuje, a ja tylko czekam na dzidzię, żeby do swojej pracy więcej nie zajrzeć :-) Na razie szkoda mi rezygnować, wiesz lata pracy do emeryturki lecą :-)
U mnie wsio łokej, nuda..... Czekam do 1go marca, wtedy biorę ostatnią antykoncepkę. Potem od 8go dc mam latać do gieńka i transferek, tylko nie wiem kiedy, bo nie wiem, w którym dniu cyklu się to robi :-( Może Ty wiesz???
U mnie jak zwykle zajebiście Ja prowadzę własną działalność, więc chodzę do pracy kiedy chce. Hahahahahaha Nie, poważnie, pracuję w budownictwie, a teraz jeszcze zima więc do pracy nie chodzę, może pójdę w kwietniu 8 marca mam kontrolę pooperacyjną u mojego prywatnego gina, bo tym z Novum to już w nic nie więrzę. Wtedy zobaczę, kiedy następne podejście A co Natka u Ciebie, jak tam zdróweczko i samopoczucie psychiczne?
Gdzieś nam Kahaaa zginęła?
Szkoda, że mieszkań nie sprzedajesz :-( na Bielanach...... albo domów w Łomiankach, tylko blisko autobusu......bo ja sierotka bez prawka.
Ostatnio edytowane przez moderatora: