reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas proferil pomógł. Polecił to androlog i urolog. Nie wiem,jaki wynik był w dniu punkcji, to nam mają powiedzieć na następnej wizycie. A ta l- karnityna,to taka zwykła czy jakaś szczególna? Właśnie robię zamówienie w aptece.
U nas l-karnityna nic nie zmienila poza tym,ze M bedac chudym wygladal po niej jak smierc na choragwi, schodl mega.
Jak dobrze pamietam to to byla wieksza dawka dostepna na recepte.

reklama
Niestety sama nie produkuje pęcherzyków wogóle lekarz mówił ze jest nas nie dużo takich kobiet i musimy bardo uważać przy stymulacji ,powiem więcej przez 1.5 roku nie udało mi się nic wyprodukować i wtedy moja gin skierowała mnie do kliniki na in vitro. Tu też nie było wesoło 4 miesiące stymulacji różnymi gonadotropina mi i dopiero coś się udało. Ale po punkcja przyznam że 3 dni nie mogłam chodzi a na drugi 2 razy zaslablam M w salonie to była maskara.
To masz historie :( ja po punkcji czulam sie jak zbity pies, Ciebie to sobie nie wyobrazam.

ja bym wam polecala na poprawe waszych komorek,bo na szczescie M.nie ma problemow..zebyscie sobie kupily dobrej jakosci Q10 w tabletkach lub w plynie i DHEA Eljot poprawiaja i zwiekszaja ilosc komorek rozrodczych.Ale to trzeba brac co najmniej 2-3 miesiace ,przez 2 tyg.szalu nie bedzie:)

ja bym wam polecala na poprawe waszych komorek,bo na szczescie M.nie ma problemow..zebyscie sobie kupily dobrej jakosci Q10 w tabletkach lub w plynie i DHEA Eljot poprawiaja i zwiekszaja ilosc komorek rozrodczych.Ale to trzeba brac co najmniej 2-3 miesiace ,przez 2 tyg.szalu nie bedzie:)
Jedno i drugie czy wystarczy koenzym q10 tez sie nad nim zastanawialam ale teraz to juz za pozno

Dzięki, Ann. Ten koenzym w jakiej dawce? Jakąś konkretną firmę możesz polecić?

jedno i drugie ma troche inne dzialanie ,bo Q10 na jakosc,a Eliot na jakosc i ilosc, i przy drugiej stymulacji z 3 komorek wskoczylam na 14 ,z czego 9 sie zaplodnilo i podzielilo.Nie powiem ci na 100 % czy dzieki temu,ale jesli mozna probowac ,to dlaczego nie;)

reklama
Do góry