reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

alez one sa wszystkie pod obserwacja:)a tak naprawde Natalia,nawet jak zostana 2 piekne Blastki i bedziesz w ciazy,to mysle ze cala reszta nie bedzie juz miala znaczenia.Mam nadzieje ,ze 2 do mamy i 2 na lodowisko.Wierz mi,ze to bedzie dobry wynik,tym bardziej ze to twoja 1 stymulacja byla po ktorej nie wiadomo nigdy czego sie spodziewac.
I tu Ann widać moje zielone pojęcie o tym mimo że czytam was codziennie. Przeraziło mnie to że dwie już są do transferu a reszta się obija. Oj te moje kropki będą mieć zakręcona mamę;) nawet nie dociera do mnie to że jutro już będą że mna?;)

reklama
Takie piękne wieści Ci pani dała a Ty tak źle zinterpretowałas. Oj gamoniu ;)
Ewunka żebyś wiedziała zakręcony gamoń że mnie hihi ale z weterankami tu mam do czynienie więc moje gapulstwo od razu widać ;)) Ewcia dopiero co czekaliśmy na stymulację a to już jutro

alez one sa wszystkie pod obserwacja:)a tak naprawde Natalia,nawet jak zostana 2 piekne Blastki i bedziesz w ciazy,to mysle ze cala reszta nie bedzie juz miala znaczenia.Mam nadzieje ,ze 2 do mamy i 2 na lodowisko.Wierz mi,ze to bedzie dobry wynik,tym bardziej ze to twoja 1 stymulacja byla po ktorej nie wiadomo nigdy czego sie spodziewac.
W 2 dobie nie można mieć chyba blaski .?
Tylko zarodek 2 lub 4 komorowy. ?
Czy coś mi się. ....:oo2:

I tu Ann widać moje zielone pojęcie o tym mimo że czytam was codziennie. Przeraziło mnie to że dwie już są do transferu a reszta się obija. Oj te moje kropki będą mieć zakręcona mamę;) nawet nie dociera do mnie to że jutro już będą że mna?;)

lepsza nakrecona i szczesliwa niz nudna i ciagle na cos zla:D
przy porodzie bedziesz miala ochote twojemu mezowi szyje ukrecic z bolu.to wtedy dotrze:D:D:D

Ewunka żebyś wiedziała zakręcony gamoń że mnie hihi ale z weterankami tu mam do czynienie więc moje gapulstwo od razu widać ;)) Ewcia dopiero co czekaliśmy na stymulację a to już jutro
Ja też jestem nówka sztuka w temacie hi hi hi jak by do mnie z takimi wiesciami zadzwonili to bym padła ze szczęścia . Ja jeszcze oczekuje na ten magiczny telefon :D wyznaczyli Ci już datę na jutro. ? Na którą. ?

Falka, tak widzialam juz serduszko w 25dpt.
Ale co bedzie dalej nie wiem. Wierze w intralipid i ten encorton. Jak to nie pomoze to ja juz pasuje i koncze moja przygode ze staraniami, bo ten ciagly stres mnie wykancza.

Westii gratulacje kochana bi chyba z tego nadrabiania zapomnialam pogratulowac ciazy
I teraz na zwolnienie biegniesz i to juz

reklama
Do góry