reklama
no czesc tymeczka!!! jak tam dzidziole-kreca brzuchol ;P boli, boli i bedzie bo ma bolec, jestem bardzo ciekawa jaki bedzie wynik i czy cale trio przetrwa-to bylby numer, dbaj o siebie i spedzaj czas na relaksie-filmy, kino, ksiazki i duzo usmiechu, co ma byc no to bedzie a najwazniejsze pozytywne wibracje!!!
dzieki hope71 staram sie myslec pozytywnie, ale ten brzuch tak mi czasem doskwiera, ze biegam do kibla i sprawdzam czy @ nie przyszla... do tego teraz pod wieczor poczulam tak jakbym miala goraczke i jestem osłabiona...dziwne to wszystko..
joweg mnie bolalo/klulo 1-7 dpt w miejscu transferu, 8,9 dzien tak jak przed okresem, 10,11 troche mniej ale jak na okres, lekki sen, pocenie b. mocno w nocy i ciagle latalam siku-nic z tego nie mialam jak sie nie udalo a te same leki...przy czym kazda jest inna, ma inne zarodki i objawy wiec nie ma co patrzec, ja mysle ze dobrze jak cos sie czuje, mi bylo z tym lepiej ale jak nie to tez o niczym nie swiadczy...spokojnej nocy i mysl pozytywnie-kolejny dzien blizej do testu
tymeczka-zagladanie w majty to norma, chyba kazda z nas tak robi, oslabienie...powiem jedynie ze ciaza to ogromny wysilek dla ciala od samego poczatku! a ty z ta trojeczka...dobrej nocy
tymeczka-zagladanie w majty to norma, chyba kazda z nas tak robi, oslabienie...powiem jedynie ze ciaza to ogromny wysilek dla ciala od samego poczatku! a ty z ta trojeczka...dobrej nocy
Ostatnia edycja:
joweg w naturze pierwsze dni ciazy tez sa bez obiawow, wiec mysle,ze to normalne. Wczesniej Cie bolalo , bo byla interwencja medyczna. Teraz wreszcie bol ustal. Wkoncu to juz tydzien po transferze. NIe zalamoj sie, badz pozytywna a deprecha Cie dopladla bo widzialam w pogodynce,ze pochmurno cos u Was. Glowa do gory!!!!
reklama
Podziel się: