reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

joweg no to Ci powiem ze ja tez mialam tak wczoraj wieczorem goraco w policzki jak bym miala wypiekow dostac:/ i do tego jescze oslabienie doszlo i dzis tez mi cieplo i grzeje w policzki... tyle ze ja jestem dopiero 2 dpt..
no ale moze u mnie to niedlugo termin miesiaczki wiec moze cos juz tam odczuwam dziwnego...sama nie wiem

reklama
tymeczka a kiedy niby ty mailabys dostac okres? ja w dniu bety czyli za tydzien ale nic ine czuje jak na okres wogole okres przechodze zawsze bez objawowo :D tylko pare chwil przed brzuch mnie tak inaczej boli :D

no to moze dlatego nic nie czujesz bo na okres tez nie masz objawow:-) a ciaza to czasem brak objawow lub objawy okresowe, ja @ powinnam dostac za 2 dni ale nie wiem czy jest to mozliwe jesli mam brac progesteron do piatku czyli do czasu bety:/ jak myslicie???

no wlasnie tez tak mysle, ale lekarz nic mi juz nie powie bo nie bede sie z nim juz widziala dopiero po tescie ewentualnie telefon,
dzis brzuch znowu pobolewa w pracy jak mnie dorwalo to trzymalo dosc mocno bol okresowy z kłuciem na przemian teraz troche mniej.. ehh jeszcze tyle czekania a jak u Ciebie joweg?
co nas tu tak malo? dziewczeta oczekujace na test wpisujcie sie:tak:

tymeczka- wlasnie nie wiem co sie dzieje kupe dziewczyn poginelo nam , ja dzis mam straszyn dzien :/ a ja zdycham jest mi nie dobrze chyba po zupie wszytsko mi podchodzi jestm mi strasznie zimno i pali mnie cala buzia ale goraczki niemam :/ czuje sie taka zmeczona do tego bol glowy mam dosc dnia dzisiejszego :/

czesc kosik - ja juz jestem chyba az za bardzo wyciszona ledwo co pisze taka zmeczona jestem ( a nic nie robie juz ponad tydzien ) :-)

reklama
wogole to mam migrene :/ to najgorsze w sumie nie kaszle ani nie smarkam ale sie tak czuje :/ a migreny to akurat teraz powinny mi sie zaczac ja na @ i mam :(

Do góry