reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem u mnie było dziś tak .
Moja piżama i skarpety w aniołki musiały zostać w sali nie pozwolili mi się w to ubrać ( bo mam uczulenie na latex i sala musi być stetylna. )
No nic ubrałam papierowa ......
Dali mi jakąś kroplowke i za jakieś 15 minut wzięli na salę tam anedtexiolog ze mną pogadal ble ble ble ......
No i poszłam spać obudziłam się w sali obok i mówię umieram. ..... będę zygac :o
Trzeslo mną całą brrrrr .
Przyszła pielęgniarka dała mi renitidine w kroplowce na żołądek i 2 koce .
Po pół godziny przeszło obyło się bez pawia. Przyniosła mi wodę i tost z oliwa z oliwek i kazała zjeść pomału i dała jeszcze jakaś kroplowke .....
Doszłam do siebie ubrałam się i poszłam do męża była prawie 12 :szok:
Za chwile zawołał nas lekarz .
Są 4 owocyty :D:D:D:D:D
Jutro rano będą dzwonić ile podjęło współpracę i kiedy transfer.
Potem odwiedziłam aptekę i kupiłam tylko 1 globulki hi pregeffik 200 mam brać co 8 h.
Piątek 13 uważam za szczęśliwy dzień .
Zaraz Was nadrobie
Gratulacje kochana :)

reklama
Kajka bardzo mi przykro, przytulam :* Masz jakis plan?
Narazie rycze[emoji24][emoji24][emoji24] musze chyba trochę odpocząć ..ale mamy jeszcze 3 blastocysty zamrożone pewnie trochę się odkujemy i zaczniemy znów. Pomimo tego iż byłam w programie załapał się tylko na jedno in vitro. Teraz jestem w trakcie zmiany pracy wiec musze toche ogarnąć wszystko. [emoji22][emoji22]

U mnie koniec. Zaczęłam krwawic....
Westi ja od poczatku plamilam. Kilka dni przed planowana @ krew jak na okres i histeria. Telefon do lekarza, kazal lezec i tylko na siku wstawac, wieczorem juz sie robilo brazowe. Pare dni spokoju i znow krew, tym razem brudna ciemna z czarnymi strzepkami. Potem dalej spokoj i tym razem duzy brazowy skrzep. Teraz krwi nie ma tylko brazowe plamienia.
Glowa do gory. Lez lez i tylko lez.

reklama
Do góry