Ha boj sie kazda musi cos trafic jak sie okazuje.No to może to być od acardu.
Ale jak piszesz wszystko sie skumulowało i może to też być przyczyna plamień.
Chociaż jak Wy tak piszecie o tym rozrzedzeniu to ja już się obawiam o siebie.
Ja dalej biore fraxiparine + acard.
Odpukać jeszcze nic nie było, ale obawy są
reklama
koralik83
Fanka BB :)
Sis a drożność robilas? Moze on zapchany jest?No siostro tez mi jajowod usunęli przez Wodnika 30 października ..... 2 jajowod był zdrowy proponowali mi usunięcie 2 ( tego zdrowego tez ) ale nie dałam bo jeszcze miałam nadzieję że się uda kiedyś naturalnie a teraz się okazuje ze pracuje tylko lewy jajnik ten bez jajowodu
No nic przypadek prawie identyczny.
ewelin86
Chyba takHa boj sie kazda musi cos trafic jak sie okazuje.
Ewunka
Robiłam droznosc ok potem po pewnym czasie wodnik oprozniajacy się no i laparoskopia wycięty wodnik ( podpisalam zgodę ze jak 2 chodźmy trochę zepsuty to wyciąć ) był zdrowy wiec zostałSis a drożność robilas? Moze on zapchany jest?
Ewunka
Przykro mi .Nic z tego nie tym razem beta potwierdziła moje przypuszczenia [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
gosia321
Eutyrox bierz dalej bo o ile dobrze pamietam masz hashiSprawa już jest jasna. Odbiór wyniku jest tylko formalnością, dostałam okres
Odstawiam wszystkie leki,prawda?
Nie wiem tylko co z euthyrox'em. Brałam to profilaktycznie na tarczycę. Myślicie,że mam brać dalej czy też odstawić?
Tak mi przykro ze tak sie stalo a moze to nie okres
Sciskam i tule buziaki :**
reklama
Ja mialam identycznie przy pobraniu, bylam zdziwiona co sie dzieje, myślałam ze jakoś mi źle krew pobrała, że aż tak się polała a na drugi dzień się okazało,ze mam właśnie bardzo rozrzedzoną krew.Acard.
Jest jeszcze jedna sprawa. O tym acardzie tez myślałam. Dzisiaj po pobraniu krwi, dość mocno krew leciała. Cały gazik przesiąknięty.
Z drugiej strony. Dziewczyny przez ostatnie dni nic mi nie było. Nic nie bolało. Dzisiaj beta 490. W pracy od 8. Wstałam o 5. Stres przed wynikiem. Może wszystko się skumulowalo i poszło. Nie koniecznie z kropkiem.
Pocieszam się. Wiem.
Podziel się: