aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Butterfly przykro mi, ale działaj dalej! Kiedyś sie uda!
Westi beta przyrosła a nie spadła, wiec to nie jest koniec.
Westi beta przyrosła a nie spadła, wiec to nie jest koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jajek miałam 5, zapłodniły się 3. Świeży odwołaliśmy bo tydzień przed punkcją (12.12.2015) okazało się że mam wodniaka drugiego jajowodu (pierwszy jajowód miałam usunięty w kwietniu) a że byłam przygotowana do punkcji to ją zrobiliśmy i po punkcji poszłam na laparoskopię która przekształciła się w laparotomię..to bylo w styczniu a w marcu mialam pierwsze crio. No a teraz drugie będzie..Czyli miałaś 3 zarodki z ilu jajek. ? I czemu odwołali Ci świeży. ?
Westi, moze nie wszystko stracone...moze pojedz na izbe przyjec,niech zrobia Ci usg.U mnie koniec. Zaczęłam krwawic....
U mnie koniec. Zaczęłam krwawic....
Westi jedź dla swojego spokoju beta wysoka więc oboje walczcieNie wiem.
No siostro tez mi jajowod usunęli przez Wodnika 30 października ..... 2 jajowod był zdrowy proponowali mi usunięcie 2 ( tego zdrowego tez ) ale nie dałam bo jeszcze miałam nadzieję że się uda kiedyś naturalnie a teraz się okazuje ze pracuje tylko lewy jajnik ten bez jajowoduJajek miałam 5, zapłodniły się 3. Świeży odwołaliśmy bo tydzień przed punkcją (12.12.2015) okazało się że mam wodniaka drugiego jajowodu (pierwszy jajowód miałam usunięty w kwietniu) a że byłam przygotowana do punkcji to ją zrobiliśmy i po punkcji poszłam na laparoskopię która przekształciła się w laparotomię..to bylo w styczniu a w marcu mialam pierwsze crio. No a teraz drugie będzie..
Westi,prosze rusz kuper dla swojego i naszego spokoju...plizzzzNie wiem.