reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli miałaś 3 zarodki z ilu jajek. ? I czemu odwołali Ci świeży. ?
Jajek miałam 5, zapłodniły się 3. Świeży odwołaliśmy bo tydzień przed punkcją (12.12.2015) okazało się że mam wodniaka drugiego jajowodu (pierwszy jajowód miałam usunięty w kwietniu) a że byłam przygotowana do punkcji to ją zrobiliśmy i po punkcji poszłam na laparoskopię która przekształciła się w laparotomię..to bylo w styczniu a w marcu mialam pierwsze crio. No a teraz drugie będzie..

Czy jest możliwe że reszta moich leniuchow weźmie się za siebie czy labo jakoś je pobudza? Nie wiem co mam myśleć wiem mam dwa i proszę żeby że mną zostały;/

Jajek miałam 5, zapłodniły się 3. Świeży odwołaliśmy bo tydzień przed punkcją (12.12.2015) okazało się że mam wodniaka drugiego jajowodu (pierwszy jajowód miałam usunięty w kwietniu) a że byłam przygotowana do punkcji to ją zrobiliśmy i po punkcji poszłam na laparoskopię która przekształciła się w laparotomię..to bylo w styczniu a w marcu mialam pierwsze crio. No a teraz drugie będzie..
No siostro tez mi jajowod usunęli przez Wodnika 30 października ..... 2 jajowod był zdrowy proponowali mi usunięcie 2 ( tego zdrowego tez ) ale nie dałam bo jeszcze miałam nadzieję że się uda kiedyś naturalnie a teraz się okazuje ze pracuje tylko lewy jajnik ten bez jajowodu :o
No nic przypadek prawie identyczny.

reklama
Do góry