reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I moja radość zdechła.... Z 10 komórek 6 się nadawało z czego tylko 2 podjęły pracę i jutro będą podane. 4 następne mają być obserwowane i zobaczymy ale czarno to widzę; ((

reklama
13. maja w piątek będzie się u nas działo :D :D

MAJ

13: westaice - III betowanie
13: butterfly - betowanie
13: Ewunka – punkcja
13: Kajka*89 - betowanie
13: koralik83 - podglad

14: Po40 - wizyta ciążowa i ustalenie dalszych leków
14: Natalia89 - transfer
14: Ewunka - info o zarodkach
16: martka83 – wizyta w klinice
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - II betowanie
16: koralik89 - crio
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

westi, dobrze wiesz po przykładach z forum, ze nie każde krwawienie oznacza koniec. Mówi Ci to moja Pola! zwolnij się z pracy, jedź na prg i się połóż! myślami jstem z Tobą!

Butterfy, z odstawieniam leków poczekaj na wynik bety. może Cię zaskoczyć! tego Ci zyczę!

I moja radość zdechła.... Z 10 komórek 6 się nadawało z czego tylko 2 podjęły pracę i jutro będą podane. 4 następne mają być obserwowane i zobaczymy ale czarno to widzę; ((
Natalia, 4 są jeszcze obserwowane, więc tak całkiem nie skreślili ich ;) są tu przypadki ciąż własnie z takich zarodków! głowa do góry, od jutra bedziesz miała pod serduchem Kropki:)

Ewunka, niech się pieknie zapładniają!

Aniołkowa, no bardzo jestem ciekawa, czy to był własnie znak od Małej ;) bo to było wyczuwalne tylko pod reką :) zobaczymy!

Twoja położna już niedługo! :)

Odebrałam wynik. Beta tylko potwierdziła to,co już wiedziałam. Ciąży nie ma :(
Planu też nie ma.
Muszę się umówić do lekarza. Mam mnóstwo pytań. Trzeba zacząć wszystko od nowa. Orientujecie się ile musi być odstępu między stymulacjami?

Dziękuje za słowa otuchy jakoś mi dzisiaj się zle zrobilo kiedy embiolog powiedziała że dwa z 6 ruszyły. Teraz modlę się żeby te dwa to były te dwa i zostaną

reklama
Odebrałam wynik. Beta tylko potwierdziła to,co już wiedziałam. Ciąży nie ma :(
Planu też nie ma.
Muszę się umówić do lekarza. Mam mnóstwo pytań. Trzeba zacząć wszystko od nowa. Orientujecie się ile musi być odstępu między stymulacjami?
:(...
Zaleca się m-c przynajmniej, choć ja raz nie miałam i na jedno wyszło. Ale m-c powinien być..:*

Do góry