reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A to uparta bestia. Ale kij mu w oko dziś z wieczora pewnie pęknie.
Jak dziś endometrium. ? Masz endometrioze i sniezynki to jest lux malina wiem endonetrioza nie jest różowo ale nie jest źle. ....
Może mi też się uda mieć transfer w poniedziałek . Głowa do góry nie smutamy nie ma powodu
Dziekuję :*
Endometrium super tylko z tego wszystkiego zapomniałam ile ma :)
Trzymam kciuki za poniedziałek, razem będzie nam raźniej :*

reklama
Oby jak najlepiej :* &&&&&&

edit: 2 ostatnie śnieżynki z 2 doby. Jeden super, drugi słabeuszek. Transferują mi obydwa.

Motylku bardzo mi przykro przytulam bmocno:*
Westi krwawienie nie koniecznie oznacza coś złego popatrz ile dziewczyn utrzymało ciążę mimo krwawienia;* walcz o kropka

West jeszcze nie wszystko stracone, beta jest, praktycznie wiekoszść dziewczyn w ciazy tu na forum miało krwawienie, wiec widocznie czesto sie to zdarza po in vitro...kiedy masz tego lekarza? moze jakos wczesniej Cie przyjmie

reklama
Do góry