reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Motylku bardzo mi przykro.

Słuchajcie lekarz nie tryska optymizmem. Jego odp. to że wynik fajny i mam zrobić prg jeszcze i wtedy się do niego odezwać .

Czyli dalej nic nie wiem. ..

Motylku bardzo mi przykro.

Słuchajcie lekarz nie tryska optymizmem. Jego odp. to że wynik fajny i mam zrobić prg jeszcze i wtedy się do niego odezwać .

Czyli dalej nic nie wiem. ..
A to nie mógł od razu powiedzieć Ci, żebyś i prg zrobiła. Nie rozumiem go. Wg mnie jest to ładna beta. I znów w zawieszeniu będziesz...
Westi :*

Jestem u mnie było dziś tak .
Moja piżama i skarpety w aniołki musiały zostać w sali nie pozwolili mi się w to ubrać ( bo mam uczulenie na latex i sala musi być stetylna. )
No nic ubrałam papierowa ......
Dali mi jakąś kroplowke i za jakieś 15 minut wzięli na salę tam anedtexiolog ze mną pogadal ble ble ble ......
No i poszłam spać obudziłam się w sali obok i mówię umieram. ..... będę zygac :o
Trzeslo mną całą brrrrr .
Przyszła pielęgniarka dała mi renitidine w kroplowce na żołądek i 2 koce .
Po pół godziny przeszło obyło się bez pawia. Przyniosła mi wodę i tost z oliwa z oliwek i kazała zjeść pomału i dała jeszcze jakaś kroplowke .....
Doszłam do siebie ubrałam się i poszłam do męża była prawie 12 :szok:
Za chwile zawołał nas lekarz .
Są 4 owocyty :D:D:D:D:D
Jutro rano będą dzwonić ile podjęło współpracę i kiedy transfer.
Potem odwiedziłam aptekę i kupiłam tylko 1 globulki hi pregeffik 200 mam brać co 8 h.
Piątek 13 uważam za szczęśliwy dzień .
Zaraz Was nadrobie

A w dupie z tym piątkiem.. Pechol nie pękł i już nie pęknie..kij mu w oko..Mam w takim razie brać luteinę pj i w poniedzialek 16.05 crio - mogę poprosić o wpis do kalendarza? Ja rozumiem że mam endometriozę IV stopnia, że generalnie nie jest różowo,że nie mam już jajowodów, że robią mi się torbiele ale że nawet po zastrzykach nie chce pękać.. nie ogarniam :(

edit: Motylku przykro mi ale poczekaj jeszcze na wynik :* Przytulam mocno.
A to uparta bestia. Ale kij mu w oko dziś z wieczora pewnie pęknie.
Jak dziś endometrium. ? Masz endometrioze i sniezynki to jest lux malina wiem endonetrioza nie jest różowo ale nie jest źle. ....
Może mi też się uda mieć transfer w poniedziałek . Głowa do góry nie smutamy nie ma powodu

Motylku bardzo mi przykro :(:(:( jaki plan?
Ewunka super, ze tyle komóreczek poszło do zapłodnienia, trzymam teraz kciuki, zeby wszystkie się zapłodniły :)

reklama
Do góry