N@t@li@89
Fanka BB :)
Ewunka powodzenia i owocnego jajobrania trzymam kciuki&&&Ja już nasxykowalam piżame ( nie lubię tych papierowych ) szpitalnych
Omeprazol zjedzony
Czopek zaaplikowany
Jestem gotowa .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewunka powodzenia i owocnego jajobrania trzymam kciuki&&&Ja już nasxykowalam piżame ( nie lubię tych papierowych ) szpitalnych
Omeprazol zjedzony
Czopek zaaplikowany
Jestem gotowa .
DziękujęEwunka powodzenia, statystycznie masz szanse ze zaplodnia sie wuecej niz 4, czego ci z calego serca zycze.
Olsnilo mnie...potem podadza Ci te dwa zarodeczki,a te dwa podziela sie jeszcze na dwa i ten wozek z kierownica bedzie za maly hihihihiPawia mam nadzieje nie będzie bo do Eweliny wysłałam .
Jest niby 8 jajek wstępnie
Niechaj 4 będą zdolne do zapłodnienia
A 2 się zapłodnienia to oszaleje ze szczęścia
Tylko ze to nie moja pierwsza ciaza tak naprade, nie lubie a najczesciej nie mam sily do tego wracac ale stracilam swoje pierwsze dziecko tuz przed narodzinami, bo podobniejak teraz bylo lozysko przodujace kosmowka sie odkleila, krwotok, dla dziecka bylo zapozno, przyszlo na swiat martwe przez cesarke.To bylo 15 lat temu, i w zasadzie nie wiem czy ta moja druga ciaze nie powinnam traktowac jak pierwsza po tak dugim czasie.Spokojnie, poczujesz :-) Mi wczoraj lekarz tlumaczyl, ze w pierwszej ciazy to najwczesniej 18 tc, a najpozniej 22 tc. Pierwsze ruchy nie sa takie oczywiste, na poczatku to delikatne smyranie, mozna nawet tego nie poznac, brac caly czas za jelita. Dopiero potem zaczynaja sie kopniaki :-)
Bu ha ha haOlsnilo mnie...potem podadza Ci te dwa zarodeczki,a te dwa podziela sie jeszcze na dwa i ten wozek z kierownica bedzie za maly hihihihi
Ja tez caly czas skupiam sie aby poczuc pierwsze ruchy i nuc tylko ruchy jelit czuje, a jestem na poczatku 17 tygodnia, powoli sie zaczynam stresowac, ty, bsrdziej ze lekarka na ostatniej wizycie mowila ze powinnam juz niedlugo cos czuc.
To ja jestem chyba szalona z tym co wymyslilam ale z drugiej strony skad czlowiek ma zaraz wszystko wiedziecnie stresuj się! ja dzis zaczynam 21. tydzien i zadnych ruchów nie czuję
wczoraj miałam wizytę, z Małą wszystko ok, ruchy nawet dpiero w 22 tygodniu mogą się pojawić