reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pawia mam nadzieje nie będzie bo do Eweliny wysłałam .
Jest niby 8 jajek wstępnie
Niechaj 4 będą zdolne do zapłodnienia
A 2 się zapłodnienia to oszaleje ze szczęścia
Olsnilo mnie...potem podadza Ci te dwa zarodeczki,a te dwa podziela sie jeszcze na dwa i ten wozek z kierownica bedzie za maly:p hihihihi

Spokojnie, poczujesz :-) Mi wczoraj lekarz tlumaczyl, ze w pierwszej ciazy to najwczesniej 18 tc, a najpozniej 22 tc. Pierwsze ruchy nie sa takie oczywiste, na poczatku to delikatne smyranie, mozna nawet tego nie poznac, brac caly czas za jelita. Dopiero potem zaczynaja sie kopniaki :-)
Tylko ze to nie moja pierwsza ciaza tak naprade, nie lubie a najczesciej nie mam sily do tego wracac ale stracilam swoje pierwsze dziecko tuz przed narodzinami, bo podobniejak teraz bylo lozysko przodujace kosmowka sie odkleila, krwotok, dla dziecka bylo zapozno, przyszlo na swiat martwe przez cesarke.To bylo 15 lat temu, i w zasadzie nie wiem czy ta moja druga ciaze nie powinnam traktowac jak pierwsza po tak dugim czasie.

Olsnilo mnie...potem podadza Ci te dwa zarodeczki,a te dwa podziela sie jeszcze na dwa i ten wozek z kierownica bedzie za maly:p hihihihi
Bu ha ha ha
Ja biorę pod uwagę ze mogę wziąść 3 jak będzie jakiś slabełusz . A mąż mówi weź się nie wyglupiaj co wizytę to wieści są lepsze to z tych 3 będą 4 i jak ty je w brzuchu pomiescisz.

Ostatnia edycja:
Agatek , prawde mowiac tez mi sie wydaje za wczesnie ale wczesniej tego nie mialam i dlatego wpadlam na ten pomysl :D
A lekarze pytaja sie o pierwsze ruchy? boje sie ze to bardzo istatne a ja popiernicze cos do kwadratu :p

Ja tez caly czas skupiam sie aby poczuc pierwsze ruchy i nuc tylko ruchy jelit czuje, a jestem na poczatku 17 tygodnia, powoli sie zaczynam stresowac, ty, bsrdziej ze lekarka na ostatniej wizycie mowila ze powinnam juz niedlugo cos czuc.

nie stresuj się! ja dzis zaczynam 21. tydzien i zadnych ruchów nie czuję ;)
wczoraj miałam wizytę, z Małą wszystko ok, ruchy nawet dpiero w 22 tygodniu mogą się pojawić

nie stresuj się! ja dzis zaczynam 21. tydzien i zadnych ruchów nie czuję ;)
wczoraj miałam wizytę, z Małą wszystko ok, ruchy nawet dpiero w 22 tygodniu mogą się pojawić
To ja jestem chyba szalona z tym co wymyslilam ;) ale z drugiej strony skad czlowiek ma zaraz wszystko wiedziec :D

reklama
Marula kochana strasznie mi przykro... :-(

Martini, tak pytaja, nawet potem trzeba liczyc ruchy, ale u nas jeszcze za wczesnie.

Do góry