reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .

robiliscie cos takiego?

Mam cos takiego jak test cytotoksyczny. Wynik w surowicy nie stwierdzono obecności przeciwciał cytotoksycznych przeciwko limfocytom dawcy - męża. Jak dobrze pamiętam to znaczy ze szczepień mieć nie muszę.

reklama
Ja nie mam wody, ale luteina która ze mnie wypływa, w chwilach kiedy jest brązowa zauważyłam , ze ma dziwny, kwaśny, intensywny zapach. Czuję go kiedy siadam na wc. Nie mam pojęcia skąd to... Któraś z was miała takie dziwne coś?

a macie na uwadze czasami to ze zmienia sie PH pochwy z kwasniego na zasadowe?

Mam cos takiego jak test cytotoksyczny. Wynik w surowicy nie stwierdzono obecności przeciwciał cytotoksycznych przeciwko limfocytom dawcy - męża. Jak dobrze pamiętam to znaczy ze szczepień mieć nie muszę.

musialabym poszukac,ale wyglada na to samo,

Era Testu nie robiliscie na bank,nie wiem czy to w Pl wogole robia.Probki wysyla sie do Hiszpanii albo USA

No dokładnie taka woda :) Tak jakbyś moczu nie trzymała :D
Hahaha dokladnie to mialam na mysli ale nie chcialam az tak pisac :D czyli to normalne skoro tyle nas tak ma :)))
Martka jestes pewna ze to nie zadne zapalenie bakteryjne? Czytalam ze tylko przezroczyste, bialawe uplawy sa fizjologiczne...

Hahaha dokladnie to mialam na mysli ale nie chcialam az tak pisac :D czyli to normalne skoro tyle nas tak ma :)))
Martka jestes pewna ze to nie zadne zapalenie bakteryjne? Czytalam ze tylko przezroczyste, bialawe uplawy sa fizjologiczne...
Ale ja nie mam żadnych uplawów, tylko czasami wydostaje się nadmiar luteiny.
Zapytam lekarkę w poniedziałek bo wydaje mi się to dziwne, ostatnio pani w aptece doradziła mi "osłonę" przy luteinie Vagisan, zapłaciłam 60 zl i wydaje mi się ze po pierwszym użyciu dostałam uczulenia :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry