reklama
annemarie
Fanka BB :)
Mozesz napisać jakie badania? Moze ja tez jeszcze czegoś nie mam.
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .
robiliscie cos takiego?
ewelin86
Hmmm...pomyślmyZaraz będę ogorkowa jadła haha
Ew jakieś jeszcze ciekawostki Ci towarzyszą ??
Chyba już nie Ale jak coś wynajdę to dam znać
Ewunka
No to i mnie będzie tylko lewy bo w prawym nie mam jajek śpi prozniak. Nie wydaje mi się ze jajniki szybciej się zagoja od leżenia. No chyba ze będę obolała i ledwo stała to oczywiście zostane w domu. Zakładam jednak opcjie pozytywną.Tak zgadzam sie ale martwię sie tu raczej o jajniki po punkcji, przecież musi sie to zagoic porządnie.
ewelin86
Ja mam do tej pory. Bez wkładki ani ruszDziewczyny zadam trochę krepujace pytanie ale kogo jak nie Was. Czy tez mialyscie na poczatku ciazy takie ciągłe uczucie wilgotnosci? Malo komfortowe to jest. :/ Wkladki w ruch, taka jakby woda...
Ewunka
Ktoś potwierdza ze to działa. ? Albo chociaż że nie szkodziHLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .
robiliscie cos takiego?
reklama
MartiniM
Falka ja tez z wkladka chodze, czasem sobie robie "wolne" ale na krotko zeby troche co nieco odpoczelo ale na dluzsza mete nie da sie
Wczoraj Agatek pisala o kluciu w jajniku i dzisiaj mnie tez dopadlo tak dosyc dosyc Zasygnalizuje na wizycie za tydz zobaczymy, a nie pamietam Agatek cos dr Ci powiedzial o tym kluciu ?
Wczoraj Agatek pisala o kluciu w jajniku i dzisiaj mnie tez dopadlo tak dosyc dosyc Zasygnalizuje na wizycie za tydz zobaczymy, a nie pamietam Agatek cos dr Ci powiedzial o tym kluciu ?
Podziel się: