reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to niezle chyba musisz dac popalic swojemu lekarzowi zeby sie za was ostro wziol i przebadal od gory do dolu

Z ta klinika nie mam juz nic wspolnego,tak jak ja jestem przebadana,to malo ktora tutaj;););) wcale tego nikomu nie zycze,bo wiekszosc badan nie przyjemnych i kosztujacych kupe siana.
Problem w tym ,ze mamy powazne luki w badaniach,ktore zlecal lekarz i na szczescie podchodza pod kase chorych.
Mam juz wszystkie skierowania i dzialamy dalej.umawiam sie wlasnie na wizyty. tu i tam.
Zmienilam ginekologa po poronieniu i na szczescie nalezy do tych ,ktorzy mysla co robic ,zeby pomoc.Ja dyktuje ,on wypisuje...chyba zobaczyl po mojej minie ,ze mam cisnienie jak po 10 kawach.

reklama
Z ta klinika nie mam juz nic wspolnego,tak jak ja jestem przebadana,to malo ktora tutaj;););) wcale tego nikomu nie zycze,bo wiekszosc badan nie przyjemnych i kosztujacych kupe siana.
Problem w tym ,ze mamy powazne luki w badaniach,ktore zlecal lekarz i na szczescie podchodza pod kase chorych.
Mam juz wszystkie skierowania i dzialamy dalej.umawiam sie wlasnie na wizyty. tu i tam.
Zmienilam ginekologa po poronieniu i na szczescie nalezy do tych ,ktorzy mysla co robic ,zeby pomoc.Ja dyktuje ,on wypisuje...chyba zobaczyl po mojej minie ,ze mam cisnienie jak po 10 kawach.

Mozesz napisać jakie badania? Moze ja tez jeszcze czegoś nie mam.

No to chyba trafilas na spoko lekarza :) bo malo ktory tak pisze co mu sie dyktuje :)

Tak zgadzam sie ale martwię sie tu raczej o jajniki po punkcji, przecież musi sie to zagoic porządnie.
Wszystko co musi sie zagoic tak na prawde wroci do normy po urodzeniu dziecka.
Po ostatnim podejsciu bylam w ciazy,mialam hiperke,a w 8 tc mega krwawienie nie wiadomo skad.
Lekarz kazal mi sie oszczedzac,nie przeginac i takie tam.

reklama
Do góry