reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Annnemarie, to teraz do Ciebie pytanie.
Ty masz zlecony encorton do konca 12 tyg. w dawce 15 tak? Jakie masz wskazania, jesli moge spytac? Chodzi mi o to ze ja sama zwiekszylam sobie z 10, do 15. Ale powiedzialam o tym doktorowi. Troche mnie nastraszyl ze u chlopca moze byc cos z jaderkami, ze moze byc bardziej kobiecy. No oczywiscie dzieci rodza sie zdrowe, ale takie ryzyko istnieje.
Dzis znow przypomnialam lekarzowi ze biore 15, ale juz nic nie powiedzial tylko sie usmiechnal. I dalej mam brac.
Chcialam zmniejszac dawke od serduszka, ale sie boje ze hak zmniejsze to cos zlego sie wydarzy.
Mozesz napisac cos wiecej o encortonie, o bezpiecznych dawkach i o ryzyku? Czy nie eiesz tez o tym za duzo?
Ja sie troche w tym gubie, bo ile lekarzy tyle opinii i tyle roznych dawek.

reklama
Drogie Panie
Jestem po drugim hcg - wczoraj pisałam wam, że w 10 dpt hcg było 60 mlU/ml to był piątek, dziś 13 dpt jest 128,8 mlU/ml a progresteron 182,79 ng/ml.
Czyli chyba dobrze ?
Piękna! Gratuluje! Jest pani w ciąży :) jaki zarodek miałas podany? A jaki piękny progesteron :O!!

No ja wiem. Tylko wcześniej mnie brzuch bolał, jajniki. A teraz nic. Chyba, że się zdenerwuje albo za duzobowiązania biegam. To coś mnie zaćmi.
A teraz hit. Mój mąż powiedział teściom, że jestem "tak trochę w ciazy" :D
Westi Ty sie oszczedzaj! A nie biegaj!
Ty jestes bardzo bardzo w ciazy!!! Ja w to wierze ze jest i bedzie wszystko pieknie:*

Chyba nie jesteś przesadna?? :) 7 jajec super!!! Ale będzie, drużyna siatkarska na pewno :)) gratuluje hodowli ;)
Nie nie jestem przesadna 7 jest ale w różnych rozmiarach na 4-5 liczy lekarz.
Potem zobaczymy ile podejmie współpracę . Jestem mega zadowolona nie liczyłam na taki efekt. A transfer wstępnie 15lub 16 w rocznicę śmierci mojego ukochanego psa. .....

reklama
Do góry