reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy jest sens zwiekszyc dawke duphastonu? Biore 2x dziennie co 12 godz., ale mysle, czy by nie brac 3x dziennie co 8 godz. Nadal plamie stad moj pomysl...
Agatek ja sie nie chce wymadrzac, bo ja sama nie wiem ile tego progesteronu trzeba brac, bo kazdy bierze inaczej.
Ja wczesniej bralam 3×1 Lutinus.
Potem przy plamieniach lekarz kazal zamienic na 2×2 duphaston. No ale ja dopiero jestem na samym poczatku ciazy, wiec nie wiem jak to sie ma wszystko do wieku ciazy.
Pewnie i tak nie pomoglam:(

reklama
Juz po grilu obylo sie bez piwka nie potrzebuje tego az tak bardzo pije sporadycznie wiec nie sa to dla mnie jakies katusze ;) chcialam sie troche wyluzowac :)

Wlasnie przed kolejnym zastrzykiem mam nadzieje ze nie bedzie bolec bo wczoraj to przez godzine czulam :) no ale trudno trzeba to przetrwac dla fasolki

A powiedzcie mi czy cos sie stanie jak sie dzisiaj 45 minut spoznilam od godziny zastrzyku czy jest jakis przedzial czasowy na ich wykonanie

Anamarie ja w tym forum wogole sie nie orjetuje az glupio przyznac ale nie moge znalezc tego slownika niestety.

Marluna jak miło widzieć cię wśród nas:-) :):-) :):-) :)

Na górze strony masz zielony kwadrat GRUPY wchodzisz w to i tam jest na czarnym tle SL to jest ten słownik in vitro. A ty w Naszych Historiach też nie jesteś?

Niby powinno brać sie mniej wiecej o tej samej porze ale 45min to nie jest tragedia. Na pewno nic się nie nie stało.

Uff no coz troszke grill sie przeciagnal masakra normalnie tak wszystko w punkt musi byc to jest chyba dla mnie zabieganej osoby najgorsze moglam zaczac brac po 20 wtedy zazwyczaj w domu juz jestem :)

reklama
Anamarie ja w tym forum wogole sie nie orjetuje az glupio przyznac ale nie moge znalezc tego slownika niestety.

Link do kalkulatora terminu porodu po invitro / inseminacji: Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination

Link do listy lekarzy z całego świata uprawnionych do wykonywania usg prenatalnego w 11-13 tc. Przydatny również dla dziewczyn mieszkających na stałe za granicą i szukających polskiego lekarza: Link do: The Fetal Medicine Foundation /

Do góry