reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej kochane :*
Trzymam kciuki za dzisiejsze dziewczynki :) &&&&&

Ja się czuje ok teraz coś kręgosłup mnie boli ledwo siedzę. Jak zwykle wstaje głodna, a dopiero 7 :)
W ogóle miałam okropny sen. Iga snilas mi się i powiedziałaś, że w 8 tc serduszko przestało u mojego maluszka bić :( ja nie wiem skąd te sny. ..
zaraz jadę do kliniki po recepte bo znów źle obliczyłam luteine :p moja matematyka :D

Miłego dnia :***

reklama
A kiedy dzwoniłaś? Ja wczoraj i przedwczoraj i bez problemu mnie zapisali. tzn problem był z datą, która pasowałaby mi + zgrała się wstępnie z @, na którą wciąż czekam... Na dniach muszę ogarnąć dokument o zmianie realizatora.
Martwie się trochę bo wszystkie piszecie, że dostałyście szybko @ po punkcji a u mnie minął tydzień i ani widu ani słychu. Ale w sumie dopiero 24dc a mam raczej 30sto dniowe więc może dlatego. No nic. Czekam
I stresuję się...nie dość że to niepowodzenie to dla mnie najpotężniejszy kopniak to jeszcze się stresuję całą tą zmianą kliniki, dojazdami, kombinowaniem z wolnym w pracy :-( :(

No, ale dostaniesz jak odstawisz lutkę, a to jeszcze jeden dzień brania tak?
No tak, z pracą problem.. ja u teściowej, ale M. miał problem, żeby załatwiać wolne.. teraz np. jadę z mamą, bo nie da rady.. jeszcze zmienił pracę to już na pewno. Ale mówię weź l4 i już..

martka, no to pięknie! gratulacje!

Przestańcie z tym jedzeniem :)
Miałam w planach położyć się jeszcze i pospać. Ale zaczęłyscie o jedzeniu i burczenie brzucha zmusiło do wstania.
Kręgosłup mnie wczoraj strasznie bolał. Dziś nic ;) idealnie póki co.

Czesc Dziewczyny :*
Pięknego dnia i samych dobrych wieści !!!
Falka, mi kazali odstawić zaraz po transferze, ale ja brałam dostinex (też na prolaktyne). Prolaktyny chyba nie powinno się sztucznie w ciąży obniżać, ona ma rosnąć :) żebyś karmić mogła chyba, ale pewna nie jestem.
Ja jestem na granicy załamania, bo nic mnie nie boli, jakby maluchy przestały istnieć. Nic nie czuje. :(

Ostatnia edycja:
Madzionga dziś Maluszki postanowiły poleniuchowac i dać Ci troszkę odpoczynku :* na pewno jest wszystko w porządku, nie martw się :*

Madzionga, bo Ci nastukam jakie przestały istnieć!

Ja się zastnawiam jak to teraz będzie za tym 4 razem :D bo z każdym razem jest coraz gorzej :D

1. Transfer dwóch słabych zarodków
2. Jeden zarodek slaby-nie było transferu
3. Żadna komórka się nie zapłodniła (jedna diploidalnie)
4. Na to wychodzi, że... nie będzie nawet punkcji :D tak obstawiam i czuję:) mogę postawić na to te 60 baniek, które jutro wygram :p

reklama
No, ale dostaniesz jak odstawisz lutkę, a to jeszcze jeden dzień brania tak?
No tak, z pracą problem.. ja u teściowej, ale M. miał problem, żeby załatwiać wolne.. teraz np. jadę z mamą, bo nie da rady.. jeszcze zmienił pracę to już na pewno. Ale mówię weź l4 i już..

martka, no to pięknie! gratulacje!
To moze odstawie juz dzis? Juz 6 pelnych dni biore..dzis jest 7. W ogole Miro powiedzial najpietw zeby brac 6 dni a potem na wizycie ze 8..moge sobie odstawic juz?:unsure:

Do góry