reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem po okresie ktory dostałam 22 maja w dzień bety :realmad: od wczoraj mam jakieś dziwne plamienie jakby lekko brązowe ... organizm podejrzewam ze szaleje pp tych hormonach ale.trochę się martwię :crazy:

reklama
Mi w sumie mówili tez, że jak będą 2 to nie robią punkcji, ale może w moim przypadku..

ann, :O od początku masz objawy jak talalala!!! super!!!
Wiesz w refundacji wiadomo nie może być wszystkiego muszą to jakoś ograniczać z tych czy innych względów chodź nie powiem ze mnie złości ze jeżeli już się naszprycuje i będę miała 2 komórki to nie dadzą im szansy ......
Ale mam ten spokój psychiczny ze jeśli nie uda mi się na fundusz to zawsze mogę nawet z 1 komórka spróbować prywatnie .
Finansowo tez super refundacjia 3 podejść się należy na badania zabieg 100% a na leki 99% .

reklama
Do góry