reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Falka gratulacje:) a tak się martwilas ze będzie niska.

A tam mowilam :p

Może mam ja jeszcze pocałować? He?
Falka a jednak moje przeczucia działają. Tak więc moja droga GRATULUJĘ . Widać ręką doktorka nie bez powodu jest sławna. Szkoda, że działa tylko na niektórych.

A moze jednak twórcza moc zadzialala tez na Ciebie? Dowiemy sie jutro co tam doktorek wyczarowal Czarus jeden no! :D poki nie wiesz, nie przesądzaj! ;)

Falka gratulacje!!! miałas jeden zarodek podany o ile pamietam?

Jeden, mielismy tylko jednego mrozaka i taka niespodzianke nam zrobil. No normalnie kinder niespodzianka :D

reklama
Cześć kobietki! ;) ja po wizycie kontrolnej i mojego ginka ;) moje wszystkie 4 zarodki zamrożone czekają na transfer ;) najpierw 2 były zamrożone w drugiej dobie a następne 2 w czwartej ;) ale jajniki jeszcze sporo powiększone ;( jutro kończę duphaston i czekam na @ a w drugim dniu cyklu mam pobrać krew na progesteron.Jak bedzie za wysoki to w tym cyklu transferu nie bedzie ;( a jeśli bedzie ok to czekają mnie wizyty w 8dc 12dc i trzecia na transfer ;) ale mam złe przeczucia ;/ myślicie ze jajniki zdążą sie zmniejszyć i zrobią mi ten transfer czy raczej nastawić sie na kolejny miesiąc czekania?Jak to u was było?

kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

5: Falka302 – II betowanie
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
5: martka83 - wizyta serduszkowa
5: Alex83 - usg w czasie stymulacji

6: ilka - betowanie
6: wiolciab – II betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
7: westaice - II betowanie :)
7: natula – crio
7: koralik – wizyta przed crio
7: kinia - betowanie
9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
15: pisanka89 - wizyta u gin prowadząćego ciążę
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

Na pewno obniża to szanse jakoś, bo macie po kilka zarodków, macie crio jedno podejście trwa długo..Jednak wolę, żeby była taka opcja niż jakby miało ivf nie być w ogóle.. Ja tam nawet wolałabym podchodzić na 1 komórce;p bo akurat mam taki przypadek, że pewnie by to było dla mnie lepsze. Przynajmniej wiem, że to ta najlepsza.

No właśnie ..teraz pewnie wyhoduję max 3 komórki. To co nie zrobią mi punkcji?! :| ( fundusz)
Nie wiem jak jest w Polsce ale chyba nie ma ograniczenia ile musisz mieć komórek.
Mi jeśli nie uda się wyhodować 3 i na fundusz mi nie zrobią to oczywiście podejde prywatnie nawet na 1 . To ta zawsze jakaś mizerna ale szansa.

Ostatnia edycja:
Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robisz :eek: Najpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle :cool2:

Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?

Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam ;)
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobra :D Uśmiałam się :-p Guza nie masz?

Ann :))) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało :)

Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?

Ha! Kochana. Ma sie te wtyki nie?! :cool2::-p
U mnie @ po punkcji bez swiezego zarodka przyszla bardzo szybko bo juz w 6dniu brania duphastonu. W nastepnym cyklu rowno po 28dniach.
Świetnie ze sie decydujesz na Novum. Osobiście znam 2 dziewczyny ze Szczecina którym sie tam udalo a u nas nie. Napewno będzie świetnie

reklama
Nie wiem jak jest w Polsce ale chyba nie ma ograniczenia ile musisz mieć komórek.
Mi jeśli nie uda się wyhodować 3 i na fundusz mi nie zrobią to oczywiście podejde prywatnie nawet na 1 . To ta zawsze jakaś mizerna ale szansa.

Mi w sumie mówili tez, że jak będą 2 to nie robią punkcji, ale może w moim przypadku..

ann, :O od początku masz objawy jak talalala!!! super!!!

Do góry