reklama
butterfly1331
Moderator
Niestety u mnie tez lipa [emoji20] będziemy sie szykować sie do crio , dzisiaj 9 dpt wiec odstawiam tabletki bo to nie ma sensu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro :-(
wiem co czujesz ktore podejscie mialas??
To mój piąty transfer i trzecia stymulacja . Kurczę już sama nie wiem co mam jeszcze zrobić [emoji17] wydaje sie , ze zrobiłam wszystko już co mogłam i niby ginekologicznie wszystko ok a tu klapa za klapa .
Ewunka
Fanka BB :)
A co Twoja obszerna wiedza mówi o tym ze między stymulacja a stymulacja MUSI być 3 miesiące przerwy. ?najki novum jest zdecydowanie lepsze niż Invicta czy Invimed. Jednak Invimed dla mnie to dno... jest tam totalny bałagan a nie kupujesz tam auta, tylko idziesz po dziecko. Z drugiej strony lepiej tam niż nigdzie, albo w rzygowie Nie maja swoich innowacyjnych metod, jakby nie rozwijali się, ale wy nie jesteście jakims beznadziejnym przypadkiem:-) potrzeba szczęścia:-) wiem ze succes rate maja niezły. Pytanie gdzie będzie szybciej procedura, bo to jest istotne w ivf po prostu trzeba próbować.
butterfly1331
Moderator
Wróciliśmy do domu z Kropkiem :-)
Blastocysta była jedna, trzy pozostałe leniuchy jeszcze się rozwijają.
Pytanie z serii głupich - czy on ze mnie nie wypłynie z tym lutinusem, który wypływa strasznie? :-(
Pytanie z serii głupich - czy on ze mnie nie wypłynie z tym lutinusem, który wypływa strasznie? :-(
butterfly1331
Moderator
Możesz :-) Jest dzidzia :-)Butterfly,
moge juz przestac sciskac?
G
Gość
Gość
Ilka, Kinia strasznie przykro mi
Ewunka
Dużo przeszlas biedaczku.To mój piąty transfer i trzecia stymulacja . Kurczę już sama nie wiem co mam jeszcze zrobić [emoji17] wydaje sie , ze zrobiłam wszystko już co mogłam i niby ginekologicznie wszystko ok a tu klapa za klapa .
A z tej 3 stymulacji został Ci jakiś zarodek. ?
reklama
iga2421
Wróciliśmy do domu z Kropkiem :-)
Super. Nie ma możliwości żeby od tak sobie wypłynął.
Podziel się: