reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
najki novum jest zdecydowanie lepsze niż Invicta czy Invimed. Jednak Invimed dla mnie to dno... jest tam totalny bałagan a nie kupujesz tam auta, tylko idziesz po dziecko. Z drugiej strony lepiej tam niż nigdzie, albo w rzygowie:-p Nie maja swoich innowacyjnych metod, jakby nie rozwijali się, ale wy nie jesteście jakims beznadziejnym przypadkiem:-) potrzeba szczęścia:-) wiem ze succes rate maja niezły. Pytanie gdzie będzie szybciej procedura, bo to jest istotne w ivf po prostu trzeba próbować.
A co Twoja obszerna wiedza mówi o tym ze między stymulacja a stymulacja MUSI być 3 miesiące przerwy. ?

To mój piąty transfer i trzecia stymulacja . Kurczę już sama nie wiem co mam jeszcze zrobić [emoji17] wydaje sie , ze zrobiłam wszystko już co mogłam i niby ginekologicznie wszystko ok a tu klapa za klapa .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo przeszlas biedaczku.
A z tej 3 stymulacji został Ci jakiś zarodek. ?

reklama
Do góry