No co Ty! Weź, bo zaczynam się bać. Jak nigdy nic tak teraz takie cyrki.Westi a moze to bylo nowe wcielenie twojego gołębia w galotach?
reklama
Najki - invicta to chyba ma talent do dziwnych przypadków, bo moje "pecherzyki nie-pecherzyki" to tez ich..
Agatek - zależy czym..
Tez potwierdzam u nich miałam z ledwością jeden marnej klasy zarodek w drugim podejściu [emoji57] kiedy w Invimedzie na 11 pobranych -11 dojrzałych ( dawki były mniejsze niż teraz )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
iga2421
Fanka BB :)
Najki to nie fajnie. Ale ważne, że się interesuje. Czekamy do środy. Wszystko będzie jasne. Kciuki niezmiennie. :*
Ann mmmm. Zazdroszczę. W takich warunkach to tylko zachodzić w ciążę.
Iga wiem. ale mąż czuje się bezpieczniej.
Właśnie wróciłam z łąki. I słuchajcie. Szczere pole. I za plecami sarna. Jedna sama. Lasów tu nigdzie nie ma. Odbiegla kawałek jak ja zobaczyłam i stoi i patrzy
Jak by się tak bać to trzeba by z domu nie wychodzić. Ja tez do lasu wole się nie zapuszczać z dzieckiem ale po lace dzis buszowalismy. Poprostu trzeba się potem dobrze obejrzeć
West zapraszam do siebie , mieszkam 200m od lasu , wiec zwierzątka często za oknem widuje [emoji6] sarenki, dziki , lisy a nawet ostatnio łoś sobie spacerował [emoji3]
Niby tsk. Chociaż my oprócz psów to nie oglądamy. Ale też nie wlazimy w trawy. Poruszamy się betonowka.Jak by się tak bać to trzeba by z domu nie wychodzić. Ja tez do lasu wole się nie zapuszczać z dzieckiem ale po lace dzis buszowalismy. Poprostu trzeba się potem dobrze obejrzeć
Ja nie mam nic do zwierząt. Widuje je w lesie, gdzie jeździmy czy nad jeziorem. Ale tu w polu nigdy. Lasu tutaj nie ma. Ba nawet drzewa ani traw wysokich. A tu mi sarna za plecami się skrada. A wczoraj ten gołąb w okno. OK. Prosiłam mą opoke o pomoc i takie tam bzdety, ale sposób na przekazanie informacji to sobie słaby wybrała i nawet nie wiem jak czytać wiadomościWest zapraszam do siebie , mieszkam 200m od lasu , wiec zwierzątka często za oknem widuje [emoji6] sarenki, dziki , lisy a nawet ostatnio łoś sobie spacerował [emoji3]
Ewunka
A stymuluja Cie tym samym protokolem i lekami? I masz az takie różnice. ?Tez potwierdzam u nich miałam z ledwością jeden marnej klasy zarodek w drugim podejściu [emoji57] kiedy w Invimedzie na 11 pobranych -11 dojrzałych ( dawki były mniejsze niż teraz )
N@t@li@89
Slicznych okroglych jajeczek mozesz sie na tej wizycie spodziewać[/QUOTE]@t@li@89, post: 13976130, member: 163211"]Ja biorę od 3 dni zastrzyki Menopuru i Bemfole wizytę mam w piątek więc to już będzie 6 dni i dlatego nie wiem czego się spodziewać;//
Dziękuje Ewunka oby tak było)) zaczęło się rozpychanie w jajnikach już powoli zaczynam czuć://
agatek28
Tantum rosaTo zalezy czym.?,rumianek?
reklama
Podziel się: