reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie no na szczęście teściowa raczej się nie miesza do nas. Fakt że mieszkamy jakies 10km a nie ma prawka i nie może często przyjezdzac. Często tez staje po mojej stronie wiec nie mogę narzekać. Tylko pod względem dziecka mnie wkurza z kupowaniem różnych rzeczy. Wiem ze chce dobrze ale mnie to drażni. Ostatnio kupila malemu marynarke- śliczna ale rozmiar 92 a on dopiero wchodzi w 80 i każe mi podwinac rękawy i zakladac mu. Wkurza mnie takie cos.
Chyba przewrażliwiona jestem.

Iga ,to musze ci powiedziec ,ze masz ogromne szczescie ,majac tesciowa ktora sie do Was nie miesza,staje po twojej stronie...? Ej taka tesciowka,to prawdziwy skarb:)
to o czym piszesz ,to pikus. Pozwol jej troche pobyc babcia:) nie wkurzaj sie o takie glupoty.
Inne babcie nie maja ani czasu ,ani ochoty.
Mysle,ze chce ci (przez to kupowanie) powiedziec,ze chcialabym ,zebys ja zaakceptowala i pozwolila troche wnusia porozpieszczac.Moze sie czuje troche samotna,szuka kontaktu?
Ona to widzi z calkowicie innej perspektywy,nie ma sensu robic dymu o nic.:)

reklama
Iga ,to musze ci powiedziec ,ze masz ogromne szczescie ,majac tesciowa ktora sie do Was nie miesza,staje po twojej stronie...? Ej taka tesciowka,to prawdziwy skarb:)
to o czym piszesz ,to pikus. Pozwol jej troche pobyc babcia:) nie wkurzaj sie o takie glupoty.
Inne babcie nie maja ani czasu ,ani ochoty.
Mysle,ze chce ci (przez to kupowanie) powiedziec,ze chcialabym ,zebys ja zaakceptowala i pozwolila troche wnusia porozpieszczac.Moze sie czuje troche samotna,szuka kontaktu?
Ona to widzi z calkowicie innej perspektywy,nie ma sensu robic dymu o nic.:)

Ale ja bron Boże nigdy jej złego słowa nie powiedziałam tak jak i ona mi. Tyle co w domu się powkurzam i mężowi to powiem ale wiem ze ona robi to z dobrego serca bo uwielbia dzieci. Doceniam tez to ze dużo nam pomaga np. M przywiozl mię tylko ta kurtkę rano ale i jeszcze bigos,ciastka i chleb z takiej malej piekarni co u nich na wsi otworzyli. Wiem ze nie powinnam się wściekać ale poprostu nie chce żeby moje dziecko wygladalo jak disco polo.

Ale ja bron Boże nigdy jej złego słowa nie powiedziałam tak jak i ona mi. Tyle co w domu się powkurzam i mężowi to powiem ale wiem ze ona robi to z dobrego serca bo uwielbia dzieci. Doceniam tez to ze dużo nam pomaga np. M przywiozl mię tylko ta kurtkę rano ale i jeszcze bigos,ciastka i chleb z takiej malej piekarni co u nich na wsi otworzyli. Wiem ze nie powinnam się wściekać ale poprostu nie chce żeby moje dziecko wygladalo jak disco polo.
Iga, po prostu mu tego nie zakładaj :-) Masz naprawdę w porządku teściową, nie trać niepotrzebnie energii na nerwy :-)

A i jeszcze teść dal 5 takich sztuk

Załączniki

• WP_20160430_11_17_14_Pro.jpg
    WP_20160430_11_17_14_Pro.jpg
    693,1 KB · Wyświetleń: 91
Uff- zapłodniły się 4 komórki (jedna nie była w pełni dojrzała). Transfer w środę. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i żeby one dotrwały do stadium blastocysty.
To była najdłuższa doba ever...

Z moje tez...trzymajcie:sorry::sorry::sorry::sorry:nic kurna nie wiem,wrrrrr
wlasnie wyzywam sie na kuchni:wink:ku radosci mojej rodzinki,psow i kota,ktory wysyla mi z parapetu porozumiewawacze spojrzenia:confused:

Z moje tez...trzymajcie:sorry::sorry::sorry::sorry:nic kurna nie wiem,wrrrrr
wlasnie wyzywam sie na kuchni:wink:ku radosci mojej rodzinki,psow i kota,ktory wysyla mi z parapetu porozumiewawacze spojrzenia:confused:
Trzymamy :-) Wiem, co czujesz. Ja nadal jestem obolała i nie mogłam się wyżywać.
Wierzę, że ta wczorajsza tęcza, to był dobry omen! Nie denerwuj się, bo powinnaś byś oazą spokoju dla swojego kropka :-)

reklama
Do góry