reklama
Slonce lepsze niż antydepresanty
Mała drzemka, spacer w pole z kudlaczami i mężem i jestem jak młody Bóg
A i szyjka znowu w górze. Ihaaa
Ann 3 tecze dla zombiaka na darmo nie wyszły. Chciałaś znać odpowiedz czy to ma sens. Po 3 kroc odpowiedz dostałaś. Za punkcje, za transfer i za test
Co do teściów. Myślę jak Ann, że masz bardzo fajną teściową. Ja na swoją tez nie mogę narzekać. Kiedyś mieliśmy małe zatarcia, ale teraz stoi za mną. Poza tym mega mnie rozczulili jak się o ivf dowiedzieli.
Mała drzemka, spacer w pole z kudlaczami i mężem i jestem jak młody Bóg
A i szyjka znowu w górze. Ihaaa
Ann 3 tecze dla zombiaka na darmo nie wyszły. Chciałaś znać odpowiedz czy to ma sens. Po 3 kroc odpowiedz dostałaś. Za punkcje, za transfer i za test
Co do teściów. Myślę jak Ann, że masz bardzo fajną teściową. Ja na swoją tez nie mogę narzekać. Kiedyś mieliśmy małe zatarcia, ale teraz stoi za mną. Poza tym mega mnie rozczulili jak się o ivf dowiedzieli.
butterfly1331
Moderator
Encorton wzięłam rano a zastrzyki wieczorem to wtedy powiem wiecej, po jednym pewnie szału nie będzie.
Jak Ty reagowała na Menopur? Bo ja mam jeszcze Bemfole i nie wiem czego się spodziewać)
Dla mnie najgorszy był gonapeptyl, te zastrzyki bardzo mnie bolały. Po menopurze czułam się dobrze, tylko po 5 zastrzyku spuchł mi brzuch. W sumie miałam ok. 12 pęcherzyków, z tego pobrali 5 komórek, a 4 z nich się zapłodniły. Chyba nie mamy wpływu na to, ile ich wyhodujemy. Staraj się pozytywnie nastawić :-)
Menopur to cukiereczek ja nawet nie wiedziałam kiedy mi mąż robił z niego zastrzykDla mnie najgorszy był gonapeptyl, te zastrzyki bardzo mnie bolały. Po menopurze czułam się dobrze, tylko po 5 zastrzyku spuchł mi brzuch. W sumie miałam ok. 12 pęcherzyków, z tego pobrali 5 komórek, a 4 z nich się zapłodniły. Chyba nie mamy wpływu na to, ile ich wyhodujemy. Staraj się pozytywnie nastawić :-)
Falka póki co " nie dziękuje " , uff ze wszystkim zdążyłam , bo ja wszystko na ostatnia chwile [emoji6] także od 7 rano makijaż , potem musiałam kupić sukienkę , buty i na końcu fryzjer , ale już zwarta i gotowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Baw się dobrzeFalka póki co " nie dziękuje " , uff ze wszystkim zdążyłam , bo ja wszystko na ostatnia chwile [emoji6] także od 7 rano makijaż , potem musiałam kupić sukienkę , buty i na końcu fryzjer , ale już zwarta i gotowa
N@t@li@89
Fanka BB :)
Przypomnij ile Ty będziesz miała podanych zarodków?Dla mnie najgorszy był gonapeptyl, te zastrzyki bardzo mnie bolały. Po menopurze czułam się dobrze, tylko po 5 zastrzyku spuchł mi brzuch. W sumie miałam ok. 12 pęcherzyków, z tego pobrali 5 komórek, a 4 z nich się zapłodniły. Chyba nie mamy wpływu na to, ile ich wyhodujemy. Staraj się pozytywnie nastawić :-)
reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
Westi trzymam kciuki za wszystkie Ciebie Annemarie i Falje no i Butterfly oczywiście &&&&&&&Szyjka, szyjka nieskromnie proszę o kciuki za kropka
Podziel się: