reklama
Falka302
Fanka BB :)
West mi jezdzi w jelitach od dnia transferu...a szyjki to nawet nie umiem badac bede robic bete 3.05 powinno juz cos byc. Z tego co pamietam strawbelko Ty tez szybko robilas?
Ilka udanej zabawy na weselu
No dobra nie ma cos sie stresować tylko zbierać graty i jechac na majowke. Milego weekendu dziewczyny!
Ilka udanej zabawy na weselu
No dobra nie ma cos sie stresować tylko zbierać graty i jechac na majowke. Milego weekendu dziewczyny!
annemarie
Wystarczy ją cżuć baw się dobrze.
Wiem dziewczynki, ale, ale. :*
Westi,nie bedzie ci pisala ,ze nie masz racji,bo moze ja masz,a moze NIE
anika11
Westi, trochę inny kierunek, ale kto wie a Ty pamiętaj, ze tylko beta prawdę Ci powie!
Natula, super czyli wizyta 2.05?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
TAKWesti, trochę inny kierunek, ale kto wie a Ty pamiętaj, ze tylko beta prawdę Ci powie!
reklama
iga2421
Iga-a tak szczerze,naprawde chodzi o te smoczki i kurteczki ?????
czy stoi za tym cos wiecej....
wszystkie studia dowodza na to ,ze tesciowa jest nierozerwalna czescia malzenstwa, wprowadzajaca,duuuuzooooo zamieszania
Nie no na szczęście teściowa raczej się nie miesza do nas. Fakt że mieszkamy jakies 10km a nie ma prawka i nie może często przyjezdzac. Często tez staje po mojej stronie wiec nie mogę narzekać. Tylko pod względem dziecka mnie wkurza z kupowaniem różnych rzeczy. Wiem ze chce dobrze ale mnie to drażni. Ostatnio kupila malemu marynarke- śliczna ale rozmiar 92 a on dopiero wchodzi w 80 i każe mi podwinac rękawy i zakladac mu. Wkurza mnie takie cos.
Chyba przewrażliwiona jestem.
Podziel się: