reklama
Falka302
Fanka BB :)
Dziewczyny wyruszamy. Rozmawiamy z M i on mi sie pyta czy zdjecie z ust bedzie juz dzisiaj, na co ja ze kiedy miałoby byc jak nie dzisiaj, a on " no ale zanim je wywołają..." Ręce mi opadły
Najki tak bardzo mi przykro kochana, tulę mocno :*
Martka, Ci nasi malzonkowie jak czasem cos powiedza to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac z ich malego rozumku
Pieknych widokow na usg!
onadlaniego30
Najki;*
Przykro mi! Ale w sumie wiem co czujesz. U nas przy pierwszym podejściu wystartował tylko jeden i się noe rozwijał ... Lekarka powiedziała, ze to najprawdopodobniej czynnik meski. Maz dieta!
Kolejne podejście. Z 6 zaplidnily sie 4. 2 mamy zamrożone. Jeden jest ze mną od 13 tyg .... Prawdopodobnie bedzie dziewczynka. Poplacz teraz! Wyjedź! Odpocznij! Potem: Głowa do gory! I do dzieła ... Trzeba wierzyć
Przykro mi! Ale w sumie wiem co czujesz. U nas przy pierwszym podejściu wystartował tylko jeden i się noe rozwijał ... Lekarka powiedziała, ze to najprawdopodobniej czynnik meski. Maz dieta!
Kolejne podejście. Z 6 zaplidnily sie 4. 2 mamy zamrożone. Jeden jest ze mną od 13 tyg .... Prawdopodobnie bedzie dziewczynka. Poplacz teraz! Wyjedź! Odpocznij! Potem: Głowa do gory! I do dzieła ... Trzeba wierzyć
ewelin86
No ja dzis sie nachodziłam A tak to powoli przed siebie Tyłek już mnie od siedzenia boli A piersi mnie bolą, że w musze się pomęczyc w nocy, żeby jakos się wygodnie położyćA jak ale musze na zakupy jechac to się rusze trochę oby to sens miało.
A jak u strusiowej ciężarówki?
reklama
Mi się juz nudzi. Co wy z tymi piersiami? moje nic a nic.No ja dzis sie nachodziłam A tak to powoli przed siebie Tyłek już mnie od siedzenia boli A piersi mnie bolą, że w musze się pomęczyc w nocy, żeby jakos się wygodnie położyć
Czujesz się "ciazowo" ? zaraz będziesz brzuszka szukać jak Anika
Podziel się: