reklama
katharina203
Fanka BB :)
Najki bardzo mi przykro...
lile
Najki, bardzo mi przykro :-(
Zastanawiam się co robić.. myślę, że dawki nie były u mnie za niskie, bo bez pick upu więcej niż 3 pęcherzyki przekreślają cykl.. wg doktora "teraz czas na naprotechnologie" ale czy ja wiem? szukać innej kliniki? próbować letrazolem?
Zastanawiam się co robić.. myślę, że dawki nie były u mnie za niskie, bo bez pick upu więcej niż 3 pęcherzyki przekreślają cykl.. wg doktora "teraz czas na naprotechnologie" ale czy ja wiem? szukać innej kliniki? próbować letrazolem?
Dziewczyny wyruszamy. Rozmawiamy z M i on mi sie pyta czy zdjecie z usg bedzie juz dzisiaj, na co ja ze kiedy miałoby byc jak nie dzisiaj, a on " no ale zanim je wywołają..." Ręce mi opadły
Najki tak bardzo mi przykro kochana, tulę mocno :*
Najki tak bardzo mi przykro kochana, tulę mocno :*
Ostatnia edycja:
kasik36
Najki chyba się nie znamy, no chyba, że skleroza mnie dopadła ale pędzę z pocieszajką do Ciebie. Przeżyłam to co Ty. Przy pierwszym podejściu do ivf żadna komórka mi się nie zapłodniła, byłam załamana. Gdyby nie fakt, że akurat kilka dni wcześniej moja "bliźniaczka" forumowa też to przeszła nie miałabym pojęcia, że to w ogóle możliwe. Wiedziałam, że mogą przestać się dzielić, nie przyjąć itp ale, że nie zapłodnić nie wiedziałam, w ogóle nie brałam takiej opcji pod uwagę a tu ZONG Byłam tak załamana, że chciałam rzucić to wszystko i zaprzestać starań ale po jakimś czasie spojrzałam na to trzeźwym okiem, porobiłam badania genetyczne i immunologiczne, suplementowałam się ponad pół roku i za drugim razem miałam już 2 zarodki, które niestety się nie przyjęły ale za trzecim razem z 2 zarodków przyjął się jeden i ma już prawie 13 miesięcy Tak więc głowa do góry, widocznie to nie był TEN cykl, nie poddawaj się, walcz bo warto
reklama
Podziel się: