reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Westi ale bajki opowiadać i śpiewać kolysanki to możesz i w ciąży. A w III trymestrze dziecko juz slyszy. Ja np puszczalam malemu muzykę powazna i teraz lubi jej słuchać:D

reklama
Dzięki ;) narazie czuje sie dobrze ;) nam nadzieje ze tak juz zostanie ;)
A tak sie zastanawiam czy jak sie robi transfer mrozaczkow to podobno nie wszystkie są w stanie przeżyć rozmrożenia i efekt podania jest gorszy niż od razu po punkcji bo maleją szanse na powodzenie transferu to prawda?

Nie przezywają te najsłabsze , ale moj na krotko udany transfer był akurat z mrozakow ,wiec nie ma reguły .

Ej pytanko mam :D A propos tego wyciekania tabsów dopochwowych...
Cztery transfery za mną i zawsze lutinus i estrofem wyciekały masowo, pomimo tego że aplikowane dosyć głęboko, Lutinus-zawsze aplikatorem. Bez wkładki ani rusz. Wczoraj po pick'upie wystartowałam znów z tym samym zestawem i nie wycieka nic ;/ Zaaplikowałam od wczoraj 8 tabsów i czysto :eek:
Ja to dziwna jestem :dry:

Cztery transfery za mną i zawsze lutinus i estrofem wyciekały masowo, pomimo tego że aplikowane dosyć głęboko, Lutinus-zawsze aplikatorem. Bez wkładki ani rusz. Wczoraj po pick'upie wystartowałam znów z tym samym zestawem i nie wycieka nic ;/ Zaaplikowałam od wczoraj 8 tabsów i czysto :eek:
Najki ja przez 4 lata brałam luteine. Zawsze coś wyciekalo. Raz mniej, raz więcej. Po 1 transferze płakałam tu na forum, że wszystko mi w środku zostaje. Nic nie wyciekalo. Moczylam tabletki przed aplikacja to trochę ruszyło. Ale słabo.
Teraz raz leci aż mokro, a potem susza.

Najki ja właśnie ostatnio o tym pisałam ,od pick up aplikuje estrofem i luteinę i mam sucho ,nie jestes sama . Przy poprzednich 4 transferach leciało wręcz a teraz sucho [emoji848]

reklama
No dokładnie! Nie wiem o co kaman :confused:
Już daty na opakowania sprawdzałam, bo pomyślałam, że z tabsami coś nie tak. No ale wszystko gra. Nie wiem..dziwne.
Niech już będzie 15 :rolleyes2:

Do góry