reklama
Dzięki narazie czuje sie dobrze nam nadzieje ze tak juz zostanie
A tak sie zastanawiam czy jak sie robi transfer mrozaczkow to podobno nie wszystkie są w stanie przeżyć rozmrożenia i efekt podania jest gorszy niż od razu po punkcji bo maleją szanse na powodzenie transferu to prawda?
Nie przezywają te najsłabsze , ale moj na krotko udany transfer był akurat z mrozakow ,wiec nie ma reguły .
najki
Fanka BB :)
Ej pytanko mam A propos tego wyciekania tabsów dopochwowych...
Cztery transfery za mną i zawsze lutinus i estrofem wyciekały masowo, pomimo tego że aplikowane dosyć głęboko, Lutinus-zawsze aplikatorem. Bez wkładki ani rusz. Wczoraj po pick'upie wystartowałam znów z tym samym zestawem i nie wycieka nic ;/ Zaaplikowałam od wczoraj 8 tabsów i czysto
Ja to dziwna jestem
Cztery transfery za mną i zawsze lutinus i estrofem wyciekały masowo, pomimo tego że aplikowane dosyć głęboko, Lutinus-zawsze aplikatorem. Bez wkładki ani rusz. Wczoraj po pick'upie wystartowałam znów z tym samym zestawem i nie wycieka nic ;/ Zaaplikowałam od wczoraj 8 tabsów i czysto
Ja to dziwna jestem
Najki ja przez 4 lata brałam luteine. Zawsze coś wyciekalo. Raz mniej, raz więcej. Po 1 transferze płakałam tu na forum, że wszystko mi w środku zostaje. Nic nie wyciekalo. Moczylam tabletki przed aplikacja to trochę ruszyło. Ale słabo.Ej pytanko mam A propos tego wyciekania tabsów dopochwowych...
Ja to dziwna jestem
Teraz raz leci aż mokro, a potem susza.
Ej pytanko mam A propos tego wyciekania tabsów dopochwowych...
Ja to dziwna jestem
Najki ja właśnie ostatnio o tym pisałam ,od pick up aplikuje estrofem i luteinę i mam sucho ,nie jestes sama . Przy poprzednich 4 transferach leciało wręcz a teraz sucho [emoji848]
reklama
Podziel się: