reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry dziewczyny. Wspanialych wizyt dla martki i madziongi i wspanialych wieści dla najki! Dzis bedzie dzien tylko pozytywnych wiadomosci :)
West, Ilka jak sie czujecie? Mi moj maly biuscik sie powieksza ale to moze tylko przez prg. Już mnie 4litery bola od leniuchowania :)
Koralik83 podchodzisz do crio w tym cyklu?
Katharina 203 generalnie dr daje cala liste ale musicie zrobic na pewno panel zakazny: chlamydia, WR, HIV, HCV, HBs, grupe krwi, dla M badanie nasienia a dla Ciebie jeszcze TSH i czystosc pochwy. O czym zapomnialam dziewczyny?

reklama
Dzuewczyny macie moze pelna liste badan ktore trzebaczrobic przed in vitro dla partnera rowniez

Jeszcze my robilasmy Igg Igm i milion innych ale juz nie pamietam.. Napewno dostaniesz liste badan od lekarza. No i szczepienie przeciw zoltaczce jesli nie masz. Ja nie robilam w klinice bo duzo drozej wychodzilo. Jak zestawilam cennik ze szpitala gdzie robilam badania i z kliniki to okolo 200zl zaoszczedzilam.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nadrobilam ostatnie posty i przeczytalam wasze spory o aplikator;)
Nie szkoda wam zycia na takie spory? Kazdy ma swoj rozum i robi jak uwaza a innym nic do tego;) mozna sie wypowiedziec, ale po co na sile kogos przekonywac;)
Ja uzywalam aplikatora, bo wydawal mi sie fajny. W poniedzialek lekarz powiedzial mi zebym przypadkiem nie uzywala tej dzidy i odrazu ja wyrzucila. Wiec zrobilam jak kazal i nie wnikam w to dlaczego. Jest dobrym lekarzem, ufam mu i stosuje sie do jego zalecen;)
I nie krytukuje tu dziewczyn ze zle robia stosujac aplikator, nic mi do tego. Ich lutka/ lutinus, ich aplikator i moga robic z nim co chca;)
Milego dnia Wam zycze dziewczynki i nie spierajcie sie o takie rzeczy, wystarczajaco duzo stresu mamy;)

Strawbelko jak u Ciebie? :*
Westi dziekuje ze pytasz, to mile:*
Dzis ok, cos tam mi z Lutinusrm wyplywa, ale malo i mysle ze to jakies resztki, bo takie kawowe. Caly czas leze, bo nie wiem czy to krwiak czy co to bylo, wiec wole dmuchac na zimne. Wizyte mam dopiero 10 maja, wiec jeszcze troche poleze.
Najwazniejsze ze beta ladnie przyrosla i sres opadl;)
Westi ja tam tez myslami jestem z Toba i bardzo Ci kibicije.
Dziewczyny czesto nie odnosze sie do Waszych postow, ale zawsze o Was mysle i z calego serca zycze kazdej zeby w koncu sie udalo:*

reklama
Bo się martwię Babo :* spróbowała byś nie leżeć :)
To teraz się staraj nie martwić. Czasami zdarzają są takie krwawienia. I wcale nie muszą oznaczać czegoś złego. Wierzę, że u Ciebie to taki psikus. A może jak u Ann kręgosłup, znak żeby zwolnić?
To do 10 kciuki cały czas zaciśnięte. I melduj się tu proszę :* bo zejde przez Was wszystkie na zawał ;)

Do góry