reklama
No dokładnie! Nie wiem o co kaman
Już daty na opakowania sprawdzałam, bo pomyślałam, że z tabsami coś nie tak. No ale wszystko gra. Nie wiem..dziwne.
Niech już będzie 15
Ja tez czekam z niecierpliwoscią [emoji4]
A właśnie! Monia! Doktorek odpisał ?????
Nie W dupie ma
Jeszcze 1,5 h <3
Mi lutinusy wylatywały dopiero 3 dnia
Właśnie się dowiedziałam, że taka patologia z mojego wieku zaszła w ciążę..... kur*aaaa,,,
Zadzwoń ?Nie W dupie ma
Jeszcze 1,5 h <3
Zadzwoń ?
Napisałam, żeby się spokojnie zastanowił. On mówił wtedy, że on musi w książkach posiedzieć co do nas, więc dam mu trochę czasu.. Tylko najgorzej, że nie chcieli mi jego prywatnego maila podać, podali ogólny, a wtedy kazał na jego maila. No nic czekam
To czekamy. Może faktycznie szuka.Napisałam, żeby się spokojnie zastanowił. On mówił wtedy, że on musi w książkach posiedzieć co do nas, więc dam mu trochę czasu.. Tylko najgorzej, że nie chcieli mi jego prywatnego maila podać, podali ogólny, a wtedy kazał na jego maila. No nic czekam
Hm. Oby coś wynalazł
Tylko to zawieszenie jest do du** :*
To czekamy. Może faktycznie szuka.
Hm. Oby coś wynalazł
Tylko to zawieszenie jest do du** :*
Chciałabym w to wierzyć ...
Już mi pomału wszystko jedno...
Jak się czujesz?:*
reklama
Nie W dupie ma
Jeszcze 1,5 h <3
Właśnie się dowiedziałam, że taka patologia z mojego wieku zaszła w ciążę..... kur*aaaa,,,
Moniusia niestety los jest niesprawiedliwy ,moja dawna sąsiadka ( totalna patologia ,alkohol ,sex z kim popadnie ) ledwo co po jednej ciazy sie zagoiło to juz z nastepnym była ,przez wszystkie ciąże Piła alkohol,paliła i czesto ledwo o własnych siłach do domu szła .... Brak slow [emoji17]
Podziel się: