reklama
M26
Fanka BB :)
Strawbelka napisałam Ci wiadomość prywatną
Westi właśnie doczytałam, że ty już w dwupaku więc kciukasy i niech już tak zostanie na 9 miesięcy
A ja od wczoraj próbowałam się umówić gdzieś na usg bo oczywiście 13dc wypadł mi w sobotę. Jak to z długim wekeendem bywa to ciężko było i szlak jany mnie już trafiał bo 2 maja gabinety nieczynne. Ale dziś udało mi się umówić na piątek to będzie 12dc więc mam nadzieje, że endo będzie już w miarę.
A ja od wczoraj próbowałam się umówić gdzieś na usg bo oczywiście 13dc wypadł mi w sobotę. Jak to z długim wekeendem bywa to ciężko było i szlak jany mnie już trafiał bo 2 maja gabinety nieczynne. Ale dziś udało mi się umówić na piątek to będzie 12dc więc mam nadzieje, że endo będzie już w miarę.
Strawbelka - to i ja Cię pocieszę, przez pierwsze dwa miesiące ciazy miałam trzy czy cztery razy takie obfite krwawienie jakby kubek krwi świeżej ktoś wylał. Za każdym razem dramat i płacz ale nic złego sie nie wydarzyło. U Ciebie bedzie tak samo. Trzymaj sie dzielnie.
Nova - trzymam kciuki za Ciebie, zeby ruszyło do przodu.
Westaice - @@@@@@@ musi byc dobrze
A ja zrobiłam dzis betę ale nie zadzwoniłam po wynik... Chyba głowa sama ucieka od tej informacji. Zadzwonię jutro rano.
Nova - trzymam kciuki za Ciebie, zeby ruszyło do przodu.
Westaice - @@@@@@@ musi byc dobrze
A ja zrobiłam dzis betę ale nie zadzwoniłam po wynik... Chyba głowa sama ucieka od tej informacji. Zadzwonię jutro rano.
lile
Zrobilam drugi raz e2, wynik slaby.. Pobrali mi krew i czekam na usg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
annemarie
Westi, chyba Ann chciała pozbyć się śniegu i d Ciebie go wysłała
Dokladnie tak a ja wlasnie wrocilam od lekarza, wypadl mi dysk miedzykregowy na dwoch poziomach.Tralalalala...
musze jeczsze 2 dni pracowac ,a potem albo ciaza ,albo rehabilitacja i (ciaza) wiec siedze i tak w chacie.
Podziel się: