reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ann Ty sobie żartujesz? Jak to zrobiłaś? A miałaś dbać o siebie! Masz zakaz wszystkiego! ! Babo maj blisko, a Ty sobie żarty stroisz!
nie wiem jak to zrobila,,boli mnie juz od tygodni,ale ja nie latam co chwile do lekarza,myslalam ze przegielam z cwiczeniami .Starczy jeden nieodpowiedni ruch i masz....ja sobie tlumacze ,ze to przekaz od kogos tam z gory...chce mnie udupic na amen ,zebym po transferze lezala to leze i (jeszcze nie kwicze)
zycie jest przewrotne...mam lezec, chodzic,nie dzwigac i nie siedziec.skierowanie na fizjoterapie i zobaczymy co bedzie dalej...
Dokladnie tak a ja wlasnie wrocilam od lekarza, wypadl mi dysk miedzykregowy na dwoch poziomach.Tralalalala...
musze jeczsze 2 dni pracowac ,a potem albo ciaza ,albo rehabilitacja i (ciaza) wiec siedze i tak w chacie.
No to polezakujesz trochę a sama rehabilitacja wystarczy ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Falka302
Westi napisalam dluga wiadomosc az mi forum zacielo i sie nie wkleilo wiec poznjej tylko krotkie zdanie. Pizza byla pyszna teraz dalej leżenie i gramy w planszowke tez jestem mega szczesliwa pomimo tej snieznej pogody, co to sie porobilo na koniec kwietnia juz dorobilam do tego teorie nasze kropki urodza sie w styczniu wiec dzisiejsza pogoda nawiazala do tego hihihi czy Ty masz west kochana dlugie blond wlosy?
Wiesz co. Nie wiem. Mój dr kategorycznie odmówił. Ale z labo jak do mnie dzwonili to pytali czy chce 2.jak Dopytam czy mogę to Pani coś poszperala i powiedziedziala, że a nie tu jest zalecenie na jeden :/Westi-mieliscie opcje wziecia 2 zarodkow?
Czekam, czekamWesti napisalam dluga wiadomosc az mi forum zacielo i sie nie wkleilo wiec poznjej tylko krotkie zdanie. Pizza byla pyszna teraz dalej leżenie i gramy w planszowke tez jestem mega szczesliwa pomimo tej snieznej pogody, co to sie porobilo na koniec kwietnia juz dorobilam do tego teorie nasze kropki urodza sie w styczniu wiec dzisiejsza pogoda nawiazala do tego hihihi czy Ty masz west kochana dlugie blond wlosy?
Nie nie mam. Dosyć długie, ale ciemny blond. Dziś miałam spięte w kuc. Jeśli to Ci pomoże to dr wyszedł do mojego M pogadać sobie z nim czym sobie po raz kolejny zaplusowal u niego. I teraz to już mam totalny zakaz narzekania
Odpoczywaj a w wolnej chwili opowiesz :*
Teoria mi się podoba. Kupuje.
reklama
annemarie
Wiesz co. Nie wiem. Mój dr kategorycznie odmówił. Ale z labo jak do mnie dzwonili to pytali czy chce 2.jak Dopytam czy mogę to Pani coś poszperala i powiedziedziala, że a nie tu jest zalecenie na jeden :/
a wzielabys dwa,gdyby byla opcja?
Podziel się: