reklama
Szamanki
10 ale wyrwane. Miałam 8. Tak stanęło. Dr dodał plastry żeby osiągnąć min 9. A dzisiaj się zaskoczył.
To mój 2 transfer. Staramy się tak intensywnie z lekarzami itp. 3 lata. Tesco wie wiedzą i wspierają.
A Pani embriolog dzisiaj pełna wiary. Nie zakładała opcji powrotu zaraz po następny zarodek w ogóle jak wszyscy mili u mnie w klinice tak dzisiaj to jyz byli przeslodcy.
I trochę smutne, że mnie tam już wszyscy znają. Wiecie o co chodzi? Tak długo już tam siedzę.
A na sam koniec mój dr znów stanął na wysokości zadania i mega dobrze się zachował
Falka? ? Wiesz co Ann. Ona na punkcji leciała na mojego doktorka to może i teraz ja zaczarowal czy co
10 ale wyrwane. Miałam 8. Tak stanęło. Dr dodał plastry żeby osiągnąć min 9. A dzisiaj się zaskoczył.
To mój 2 transfer. Staramy się tak intensywnie z lekarzami itp. 3 lata. Tesco wie wiedzą i wspierają.
A Pani embriolog dzisiaj pełna wiary. Nie zakładała opcji powrotu zaraz po następny zarodek w ogóle jak wszyscy mili u mnie w klinice tak dzisiaj to jyz byli przeslodcy.
I trochę smutne, że mnie tam już wszyscy znają. Wiecie o co chodzi? Tak długo już tam siedzę.
A na sam koniec mój dr znów stanął na wysokości zadania i mega dobrze się zachował
Falka? ? Wiesz co Ann. Ona na punkcji leciała na mojego doktorka to może i teraz ja zaczarowal czy co
Ew tak mi dzisiaj pecherz rozsadzalo, że myślałam, że nie wytrzymam i przed tranaferem pójdę do wc. Nie wiem czemu, ale myślałam wtedy o Tobie
Po transferze juz mi się odechcialo
Moniusia dzięki :* a ja za Ciebie bardzo mocno. Żeby to był Twój czas. Bez względu na drogę jaka obierzesz. :* należy Ci się trochę słońca. Choć myślę, że podjęcie przez Ciebie decyzji, rozjaśnia trochę drogę :*
Aaa juź na sam koniec żeby nie przynudzac. Widziałam jak sid kropek w macicy przesuwa. śmieszne to
Moniusia dzięki :* a ja za Ciebie bardzo mocno. Żeby to był Twój czas. Bez względu na drogę jaka obierzesz. :* należy Ci się trochę słońca. Choć myślę, że podjęcie przez Ciebie decyzji, rozjaśnia trochę drogę :*
Aaa juź na sam koniec żeby nie przynudzac. Widziałam jak sid kropek w macicy przesuwa. śmieszne to
ewelin86
Fanka BB :)
Hehe bo ostatnio pisałam, ze prawie sie posikałam jak tak mi wkładał wziernik I pewnie dlategoEw tak mi dzisiaj pecherz rozsadzalo, że myślałam, że nie wytrzymam i przed tranaferem pójdę do wc. Nie wiem czemu, ale myślałam wtedy o Tobie
Moniusia ja pierwsza stymulację miałam z gonalem dawka 175 i krotki protokół było 11 komórek i wszystkie dojrzałe z tego 4 zarodki klasy 3 ab ( 5 komórek zamrożonych ) .
Druga stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,4 komórki z tego jeden zarodek klasy 1 bb.
Ostatnia stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,5 komórek ,cztery dojrzałe i 3 zarodki klasy 4Aa,3AA, 2BC ,wiec nie wiem od czego to zależy moim zdaniem jak dla mnie to najlepszy był krotki protokół, ale w Invikcie nie chcieli mnie słuchać i tak zrobili po swojemu .
O kurcze , albo ten gonal tak na Ciebie podziałał, bo różnica konkretna w ilości. No u mnie niestety nic się nawet nie zapładnia..więc ja nie mam porównania ja miałam za 1 razem 225 menopuru w 1 dzień i 150 później to było najlepsze podejście..3 komórki, ale 2 zarodki(też bardzo słabe ledwo się rozwijał jeden)...
Właśnie. Niby miło, ale jednak.Westi mnie też już wszyscy w klinice znają. Nie zdążę powiedzieć dzień dobry i juz od drzwi słyszę - dzięń dobry p. ewelino zapraszamy
Ha ja też jak tylko wejdę to już się witają. Pani z recepcji to już adres zna itp.
Właśnie. Niby miło, ale jednak.
Ha ja też jak tylko wejdę to już się witają. Pani z recepcji to już adres zna itp.
Taaa.. ja się zadomowiłam też w jednej to już od progu się uśmiechali i witali. Teraz już druga nas rozpoznaje "O- TO WY"
Najlepiej było jak miałam punkcję i za m-c znowu punkcja.. i pani pielęgniarka jak mnie zobaczyła to była w takim szoku: "Pani tu znowu? Przecież pani dopiero.. i zaczęła mówić i tylko pokiwała głową". ;p
reklama
Ha ha. Jak fo siebie się wchodzi co? a ja tam tylko na chwilę miałam wpaść.Taaa.. ja się zadomowiłam też w jednej to już od progu się uśmiechali i witali. Teraz już druga nas rozpoznaje "O- TO WY"
Najlepiej było jak miałam punkcję i za m-c znowu punkcja.. i pani pielęgniarka jak mnie zobaczyła to była w takim szoku: "Pani tu znowu? Przecież pani dopiero.. i zaczęła mówić i tylko pokiwała głową". ;p
U mnie w klinice są dwie osobne siedziby. Do jednej Się Chodzi na wizyty, a drugi punkt Jest zabiegowy. Dzisiaj w zabiegowym wszyscy mi mówili, że nie chcą mnie jyz tam widzieć. Tylko do tego pierwszego mam przychodzić i to w innej sprawie
Podziel się: