reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja jestem po wizycie i niestety nie mogę w najbliższym cyklu robić crio, bo mam dużo torbieli na jajnikach po punkcji :/ musze czekac cały 1 cykl i dopiero wtedy. W dodatku lekarz definitywnie odradził podanie 2 zarodków, mówi, ze przy blizniakach jest za duże zagrożenie zycia dla mnie :((( jestem załamana, nigdy w tej ciązy nie bede ;(

Dlaczego jest zagrożenie zycia ? Nie przejmuj sie lepiej odczekać dla dobra powodzenia transferu . Zobaczysz szybciutko zleci ,pamietam jak marudziłam kiedy mi sie wszystko wydłużało ,bo to wypadek z noga potem toxo ... A teraz leżę na kanapie i gadam do kropka [emoji6]

Dziewczyny ja jestem po wizycie i niestety nie mogę w najbliższym cyklu robić crio, bo mam dużo torbieli na jajnikach po punkcji :/ musze czekac cały 1 cykl i dopiero wtedy. W dodatku lekarz definitywnie odradził podanie 2 zarodków, mówi, ze przy blizniakach jest za duże zagrożenie zycia dla mnie :((( jestem załamana, nigdy w tej ciązy nie bede ;(
nie załamuj się, ja musiałam po punkcji odczekać dwa cykle, myślałam że to nigdy nie minie, a zleciało szybko i efekt jest piękny :)
Uważam, że organizm odpocznie i z nową siłą przyjmie kropka :)

Oczywiscie :) 10 długich dni. Szczerze? Tak szybko to się toczy wszystko. Dopiero co betę robiłam i ryczalam. :)
No coś tam pamiętam :p Fakt czas zapitala. W grudniu miałam ostatni nieudany transfer. Później oczekiwanie i drżenie, czy załapię się na jeszcze jedno podejście w programie. Udało się. Kilka dodatkowych badań, trochę suplementów i za tydzień też będę w dwupaku :szok:
West dziesiąteczka? Endo? Jak tak to super! i zazdro :rolleyes2:U mnie wiecznie 8

west, ilka to jest Wasz 2 transfer?
Fakt czas szybko mija, ale jednak już prawie rok sie staramy, rodzinka nic nie wie i sie mega dopytują, natomiast moj m. strasznie chce to wszystko zataic, nawet jak tesciowa ostatnio przyszła to sprawdzał czy leki gdzies nie lezą przypadkiem na wierzchu.......

Fakt czas szybko mija, ale jednak już prawie rok sie staramy, rodzinka nic nie wie i sie mega dopytują, natomiast moj m. strasznie chce to wszystko zataic, nawet jak tesciowa ostatnio przyszła to sprawdzał czy leki gdzies nie lezą przypadkiem na wierzchu.......
U mnie jest dokładnie to samo. Tylko starania trwają nieco dłużej...
Jak ktoś się zapowie, magiczna teczka z dokumentacją znika z pod stołu, leki zwykle wywalone na blacie w kuchni wędrują głęboko do szafy..
Już kilka razy zbierałam się do powiedzenia rodzicom (moim) co i jak, ale ciągle coś wypada w rodzinie i nie chce dokładać dodatkowych zmartwień...
Mam nadzieję, że już niedługo będę musiała ich tylko poinformować, że zostaną dziadkami :D Sobie i Wam wszystkim tego życzę :)

reklama

To jest moj 5 transfer ,także jestem juz weteranka [emoji6]

Do góry