reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja mimo kontaktu bezpośredniego z lekarzem dostawałam rozbieżne informacje więc się z Tobą nie zgodzę. Gdy dzwonię na recepcję panie nie decydują tylko proszą o kontakt z lekarzem I bardzo dużo razy lekarz oddzwania do mnie po godzinach pracy gdzie słyszę jedzie samochodem więc wątpię by jechał z kartami pacjentek Każdy lekarz jest inny. Czasami żałuje że mam tak popularnego(zabieganego) lekarza a nie zwykłego osiedlowego który poznaje mnie już po głosie przez telefon.Losie. Mi lekarz dał teraz mniejsza dawkę luteiny. Powinnam brać większą? Nie. Zdecydował tak ze względu na sytuację, zarodki, endometrium i masę innych spraw, które się zbiegły. Rzecz kolejna jeśli nie kontaktujecie się bezpośrednio z lekarzem tylko z paniami z recepcji czy laboratorium to zawzze będzie rozbieżność. A lekarz za nim Wam odpowie spojrzy w historię choroby.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
O rety? A jak Ty to kobieto zrobilas???Ma ktoras ochotę na orzeszki?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
ja poproszę chociaz jednegoMa ktoras ochotę na orzeszki?
ewelin86
Westi mi dr mówił żeby dzwonić do kliniki bo tak czy tak babki w rejestracji wiedzą co i jakie leki brać itp. Nawet receptę wypisza. Jeżeli rzeczywiście by coś poważnego było to bezpośrednio do dr dzwonisz. One też się z dr kontaktują
iga2421
W specjalnej patelni. Moje ulubione z masa kakaowa
Pisanka masz niedaleko to dawaj szybko
pisanka89
jak ja dzisiaj taka niemrawa i leniwa...tylko teleportem!W specjalnej patelni. Moje ulubione z masa kakaowa
Pisanka masz niedaleko to dawaj szybko
Ewunka
Pierożku mój kochany badań jak najwięcej jestem za. To na pewno nie szkodzi a dobry wynik pewnie uspokoi.dokładnie też tak uważam. dlatego w pon je zrobię i skontaktuje się z lekarzem dzięki za info
Ale nie bierz leków w razie czego bo zrobią więcej szkody niż pożytku . Tym bardziej ze mówisz ze jakiś rozgarniety Cię prowadzi to daj mu szansę .
Zjedz Pierożka
reklama
pisanka89
<3 Bez jego wiedzy na pewno nic nie wezmę Nie chce mi się jeść ! Nawet pierogów zjadłam kiszone...potem lody...i potem śliwki i aż mi się w głowie kręci od tego szczęścia ale mdłosci jeszcze nie mam tylko taka kołowata jestemPierożku mój kochany badań jak najwięcej jestem za. To na pewno nie szkodzi a dobry wynik pewnie uspokoi.
Ale nie bierz leków w razie czego bo zrobią więcej szkody niż pożytku . Tym bardziej ze mówisz ze jakiś rozgarniety Cię prowadzi to daj mu szansę .
Zjedz Pierożka
Podziel się: