reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta hcg 80
Dziewczyny a zna sie ktoras na APTT i heparynie???
Ribilam dzis APTT i wyszlo mi troche ponizej normy.
Biore acard i Fragmin 5000 i moje pytanie? Czy nie musze brac wiecej tej heparyny? Acard i heparyna powoduja ze krew jest przez caly czas rozrzedzona? Czy tylko przez pare godzin?
No bo nie wiem czy dzwonic do gina, czy do kogos zeby o to zapytac?
Biore duzo progesteronu i estrofem a to wszystko zageszcza krew.

Progesteron 54,50. Dobry czy maly?
Przy braniu Lutinus 100 3×1

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję .
Co do leków to nie powiem Ci nic bo się ba tym nic nie znam .
Ale ja nie jestem zwolennikiem a raczej jestem przeciwnikiem brania leków na wszelki wypadek lub zwiększanie dawek w razie czego .
Ale. ..... niektórzy łykaja garściami i mówią ze pomaga .

Dziś rano .....
Wstaje mąż mówi ale miałem piękny sen. Mówię tak co ? Mówi śniło mi się ze nie było jajek :szok: mowie i ze to jest piękne. ? Lekko zasłablam ..... mówi tak bo mi się śni zawsze na odwrót hi
A mi się śniło ze miałam podane 4 :laugh2: szt .
Mówię jestem gotowa na 1 dziecko bliźniaki ogarnę czasem myślę czy nie podać 3 szt ale już mam stracha skąd wezmę 3 cycka by dać mu jeść ale 4 szt ...... to już nie ogarnę na co mąż .... eeee jak podamy 2 sztuki też mogą być 4 szt no cóż najwyżej 1 będzie dłużej płakać zanim przyjdzie jego kolej :laugh2::laugh2::laugh2: .

reklama
Do góry