reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Gratuluję .Beta hcg 80
Dziewczyny a zna sie ktoras na APTT i heparynie???
Ribilam dzis APTT i wyszlo mi troche ponizej normy.
Biore acard i Fragmin 5000 i moje pytanie? Czy nie musze brac wiecej tej heparyny? Acard i heparyna powoduja ze krew jest przez caly czas rozrzedzona? Czy tylko przez pare godzin?
No bo nie wiem czy dzwonic do gina, czy do kogos zeby o to zapytac?
Biore duzo progesteronu i estrofem a to wszystko zageszcza krew.
Progesteron 54,50. Dobry czy maly?
Przy braniu Lutinus 100 3×1
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do leków to nie powiem Ci nic bo się ba tym nic nie znam .
Ale ja nie jestem zwolennikiem a raczej jestem przeciwnikiem brania leków na wszelki wypadek lub zwiększanie dawek w razie czego .
Ale. ..... niektórzy łykaja garściami i mówią ze pomaga .
pisanka89
nie wiem czy dobrą dodałam jakie masz zdj profilowe na insta/?dodaj mnie bedzie łatwiejMam i ja
Magda witek
Mgs82
Zaangażowana w BB
Taka blondynka a pierwsze zdjęcie to gofry hahahahnie wiem czy dobrą dodałam jakie masz zdj profilowe na insta/?dodaj mnie bedzie łatwiej
pisanka89
mam ! ;pTaka blondynka a pierwsze zdjęcie to gofry hahahah
agatek28
mam ! ;p
I ja mamTaka blondynka a pierwsze zdjęcie to gofry hahahah
Ewunka
Dziś rano .....
Wstaje mąż mówi ale miałem piękny sen. Mówię tak co ? Mówi śniło mi się ze nie było jajek mowie i ze to jest piękne. ? Lekko zasłablam ..... mówi tak bo mi się śni zawsze na odwrót hi
A mi się śniło ze miałam podane 4 szt .
Mówię jestem gotowa na 1 dziecko bliźniaki ogarnę czasem myślę czy nie podać 3 szt ale już mam stracha skąd wezmę 3 cycka by dać mu jeść ale 4 szt ...... to już nie ogarnę na co mąż .... eeee jak podamy 2 sztuki też mogą być 4 szt no cóż najwyżej 1 będzie dłużej płakać zanim przyjdzie jego kolej .
Wstaje mąż mówi ale miałem piękny sen. Mówię tak co ? Mówi śniło mi się ze nie było jajek mowie i ze to jest piękne. ? Lekko zasłablam ..... mówi tak bo mi się śni zawsze na odwrót hi
A mi się śniło ze miałam podane 4 szt .
Mówię jestem gotowa na 1 dziecko bliźniaki ogarnę czasem myślę czy nie podać 3 szt ale już mam stracha skąd wezmę 3 cycka by dać mu jeść ale 4 szt ...... to już nie ogarnę na co mąż .... eeee jak podamy 2 sztuki też mogą być 4 szt no cóż najwyżej 1 będzie dłużej płakać zanim przyjdzie jego kolej .
Ewunka
Ja nie wiem ile kosztuje i nawet nie wiem co to za badanieDziewczyny czy któraś wie ile kosztuje badanie na przeciwciała antyfosfolipidowe?
reklama
Zielona_stokrotka
Witajcie Dziewczyny
Nawet nie wiedziałam, że na BB jest taki wątek My również jesteśmy po in vitro
Co prawda, nie obyło się bez poważnych komplikacji, ale najważniejszy jest efekt - cel uświęca środki!
Nawet nie wiedziałam, że na BB jest taki wątek My również jesteśmy po in vitro
Co prawda, nie obyło się bez poważnych komplikacji, ale najważniejszy jest efekt - cel uświęca środki!
Podziel się: