reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
w sumie racja, ale np pierwszym razem lepiej na tym wyszłam i chyba mniejsze dawki brałam
Wiesz ja kiedyś ( przed operacja ) zareagowalam na fostipur 75 po 5 zastrzykach tak ze ja przerwali bo spuchly mi jajniki i miałam początek hiper stymulacji .........
Teraz zaczęłam 225 fostipur 75 menopur ( wiadomo dawki większe bo to in vitro a nie inseminacjia ) i brak reakcji. ......
Teraz gonal 300 i menopur 75 zobaczymy . To ciężko wyczuć z tą stymulacjia .Są osoby co na książkowych dawkach idą książkowa. A są cudaki to reagują za każdym razem inaczej i uj. ... wie dlaczego .
No ale są przypadki łatwe trudne i trudniejsze
U mnie podejrzewam 3 rzeczy
Po operacji za wcześnie 3 miesiące jajniki miały focha jeszcze
organizm wytworzył przeciwciała na lek fostipur
a najbardziej podejrzewam głowę tak się bałam hiper jak zobaczyłam dawki ze głowa zablokowała produkcjie.
Teraz naprawiam juz głowę ......
od operacji minęło 6 miesięcy. ....
no i zmienili mi lek .
wiec teraz musi być dobrze :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry