reklama
Martka mi też tak rośnie właśnie. Wczoraj miałam 1996 w 15 dpt ale.3 dniowego. Zrobię tak jak ty w tym.samym.czasie czyli u mnie w 19 dpt i porównamy
żeby nie było- ja się bardzo cieszę, ze rośnie pięknie, może jestem w szoku ciążowym bo dla mnie to ogromne wartości
pisanka89
Fanka BB :)
Ja właśnie jeszcze nie wierzę najbardziej boję się opryszczki... Nie wiem co zrobić jeżeli się pojawi..mam wrażenie że swedza mnie usta...tam gdzie zawsze mam orpyszczke. Wczoraj tak strasznie wiałożeby nie było- ja się bardzo cieszę, ze rośnie pięknie, może jestem w szoku ciążowym bo dla mnie to ogromne wartości
anika11
Uwaga, uwaga!! Trwa sezon pozytywnych bet  <br /><br />KWIECIEŃ<br /><br
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br />23: Strawbelka - betowanie<br />
25: monika1134 - wstępny transfer<br />25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja<br />25: Truskawka89 - betowanie<br />25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji<br />25: rybka14 - betowanie<br />26: Nova-2016 - betowanie<br />26: westaice - criotransfer<br />26: Falka302 - criotransfer<br />27: Hess - usg polowkowe<br />27: Megi - betowanie<br />27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa<br />27: malutkikaczorek - punkcja<br />28: martka83 - wizyta pecherzykowa <br />28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej<br />29: annemarie - usg i badanie endo<br />29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji<br />29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br /><br />MAJ<br />Annemarie - transfer  <br />4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę<br />4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br />4: kasia_basia - wizyta serduszkowa<br />5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę<br />5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania<br />5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa<br />6: westaice - betowanie<br />6: Falka302 - betowanie<br />11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze<br />12: Ewa651 - usg polowkowe<br />16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze<br />19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej<br />21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze<br /><br />CZERWIEC<br />1: anika - usg polowkowe<br /><br /><br />Kogo i na kiedy dopisać?<br />Czy aby kogoś nie pozarlo? 
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br />23: Strawbelka - betowanie<br />
25: monika1134 - wstępny transfer<br />25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja<br />25: Truskawka89 - betowanie<br />25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji<br />25: rybka14 - betowanie<br />26: Nova-2016 - betowanie<br />26: westaice - criotransfer<br />26: Falka302 - criotransfer<br />27: Hess - usg polowkowe<br />27: Megi - betowanie<br />27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa<br />27: malutkikaczorek - punkcja<br />28: martka83 - wizyta pecherzykowa <br />28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej<br />29: annemarie - usg i badanie endo<br />29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji<br />29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br /><br />MAJ<br />Annemarie - transfer  <br />4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę<br />4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br />4: kasia_basia - wizyta serduszkowa<br />5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę<br />5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania<br />5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa<br />6: westaice - betowanie<br />6: Falka302 - betowanie<br />11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze<br />12: Ewa651 - usg polowkowe<br />16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze<br />19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej<br />21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze<br /><br />CZERWIEC<br />1: anika - usg polowkowe<br /><br /><br />Kogo i na kiedy dopisać?<br />Czy aby kogoś nie pozarlo? 
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Aha wczoraj spotkałam się z koleżankami, dopóki nie sprawdziłam wyniku, nic im nie mówiłam. Kiedy powiedziałam jedna z koleżanek powiedziała, ze jak tylko mnie zobaczyła, to od razu wiedziała, nie chciała sama zadać mi pytania, tylko siedziała i czekała aż powiem. Mówi, ze widac to po mnie. W pracy koleżanka tez tak twierdzi, nie potrafi tego opisać, ale coś się we mnie zmieniło, w rysach.
Piśka myślę, ze po pierwsze trzeba się ciężyć, ze jest. Po drugie niestety uzbroić się w cierpliwość i poczekać do kolejnego badania, żeby zobaczyć przyrost. Trzymam kciuki, żeby był piękny. Ktory to dzien po transferze i jakiego zarodka?
Ewunka
Ja jestem świeżo po operacji i wycięciu 2 torbieli z prawego i w lewym został mi 1 torbiel . I 3 miesiące po operacji jajniki nie zareagowaly wcale ( ten z torbielem 2 małe jajka ) razem z torbielami usuwają trochę zdrowej rezerwy jajnikiwej.I jak wtedy większe dawki leku do stymulacji ?
Mi zwiekszyli dawki i zmienili leki ale jak to zadziała to powiem Ci dopiero niebawem. . Torbieli do 4 cm lepiej nie ruszać bo robi to więcej szkody niż pożytku tak mówią u mnie.
Chyba operacja ma jakiś wpływ z tym ze nawet zdrowe jajniki zazwyczaj nie odpowiadają tak samo.
Ostatnia edycja:
14 dzien po transferze 3-dniowy zarodekPiśka myślę, ze po pierwsze trzeba się ciężyć, ze jest. Po drugie niestety uzbroić się w cierpliwość i poczekać do kolejnego badania, żeby zobaczyć przyrost. Trzymam kciuki, żeby był piękny. Ktory to dzien po transferze i jakiego zarodka?
reklama
Podziel się: