reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
żeby nie było- ja się bardzo cieszę, ze rośnie pięknie, może jestem w szoku ciążowym;) bo dla mnie to ogromne wartości:)
Ja właśnie jeszcze nie wierzę :) najbardziej boję się opryszczki... Nie wiem co zrobić jeżeli się pojawi..mam wrażenie że swedza mnie usta...tam gdzie zawsze mam orpyszczke. Wczoraj tak strasznie wiało :(

Uwaga, uwaga!! Trwa sezon pozytywnych bet  <br /><br />KWIECIEŃ<br /><br
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br />23: Strawbelka - betowanie<br />

25: monika1134 - wstępny transfer<br />25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja<br />25: Truskawka89 - betowanie<br />25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji<br />25: rybka14 - betowanie<br />26: Nova-2016 - betowanie<br />26: westaice - criotransfer<br />26: Falka302 - criotransfer<br />27: Hess - usg polowkowe<br />27: Megi - betowanie<br />27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa<br />27: malutkikaczorek - punkcja<br />28: martka83 - wizyta pecherzykowa <br />28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej<br />29: annemarie - usg i badanie endo<br />29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji<br />29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br /><br />MAJ<br />Annemarie - transfer  <br />4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę<br />4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze<br />4: kasia_basia - wizyta serduszkowa<br />5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę<br />5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania<br />5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa<br />6: westaice - betowanie<br />6: Falka302 - betowanie<br />11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze<br />12: Ewa651 - usg polowkowe<br />16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze<br />19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej<br />21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze<br /><br />CZERWIEC<br />1: anika - usg polowkowe<br /><br /><br />Kogo i na kiedy dopisać?<br />Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Aha wczoraj spotkałam się z koleżankami, dopóki nie sprawdziłam wyniku, nic im nie mówiłam. Kiedy powiedziałam jedna z koleżanek powiedziała, ze jak tylko mnie zobaczyła, to od razu wiedziała, nie chciała sama zadać mi pytania, tylko siedziała i czekała aż powiem. Mówi, ze widac to po mnie. W pracy koleżanka tez tak twierdzi, nie potrafi tego opisać, ale coś się we mnie zmieniło, w rysach.

Piśka myślę, ze po pierwsze trzeba się ciężyć, ze jest. Po drugie niestety uzbroić się w cierpliwość i poczekać do kolejnego badania, żeby zobaczyć przyrost. Trzymam kciuki, żeby był piękny. Ktory to dzien po transferze i jakiego zarodka?

I jak wtedy większe dawki leku do stymulacji ?
Ja jestem świeżo po operacji i wycięciu 2 torbieli z prawego i w lewym został mi 1 torbiel . I 3 miesiące po operacji jajniki nie zareagowaly wcale ( ten z torbielem 2 małe jajka ) razem z torbielami usuwają trochę zdrowej rezerwy jajnikiwej.
Mi zwiekszyli dawki i zmienili leki ale jak to zadziała to powiem Ci dopiero niebawem. . Torbieli do 4 cm lepiej nie ruszać bo robi to więcej szkody niż pożytku tak mówią u mnie.
Chyba operacja ma jakiś wpływ z tym ze nawet zdrowe jajniki zazwyczaj nie odpowiadają tak samo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry